Κατηγορίες
Παιδικοί Σταθμοί, Ιδιωτικά Εκπαιδευτήρια
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΕΥΓΕΝΙΑ ΤΣΙΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ, Υπεύθυνη Παιδικού Σταθμού , Τηλ: 2114136727  Κιν: 6947522021 Email: info@asterakimoulampro.gr
Περιγραφή Επιχείρησης
Με γνώμονα την αγάπη μας για το παιδί δημιουργήσαμε τον νέο παιδικό σταθμό «Αστεράκι μου Λαμπρό» για να αγκαλιάσει 30 μικρούς φίλους προσχολικής ηλικίας (2,5 – 5 ετών).
Στόχος μας είναι να γίνουμε για το παιδί η πιο διευρυμένη του οικογένεια, το σπιτικό μέσα στο οποίο ο χρόνος του θα περνά με δραστηριότητες που θα οξύνουν τις αισθήσεις του, θα ανοίγουν τις πόρτες της γνώσης και θα τον προετοιμάσουν για τη ζωή του. Στο ταξίδι αυτό, συνοδοιπόροι είμαστε και εμείς, οι παιδαγωγοί που μέσα από την επιστημονική μας γνώση και την εμπειρία στεκόμαστε δίπλα του εμπνέοντάς του αυτοπεποίθησή του και δείχνοντάς του τον τρόπο να ανακαλύπτει τα μυστικά της ζωής. Συνεργάτες όμως επιθυμούμε να είστε και εσείς οι γονείς που αποτελείτε για το παιδί σας την πρώτη ασφαλή φωλιά και τον φάρο ηθικών αξιών. Ελάτε λοιπόν να γνωριστούμε και επιτρέψτε μας να γίνουμε η συντροφιά του παιδιού σας στο ταξίδι της προσχολικής του ηλικίας.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
 • Μεταβρεφικό:
  Με αφετηρία την ηλικία των 2,5 το παιδί καλείται να αποκτήσει τις βάσεις για τη διανοητική, συναισθηματική και κοινωνική του ανάπτυξη.
  Ο στόχος αυτός επιτελείτε όταν το παιδί (μαθαίνει να προσαρμόζεται σε ένα νέο περιβάλλον και όταν μέσα από αυτή αποκτά εμπειρίες που τον βοηθούν να αναπτύξει και να καλλιεργήσει τον λόγο.
  Επίσης μαθαίνει να αυτοεξυπηρετείται και να συντονίζει τις κινήσεις του στον χώρο. Οι έννοιες «υποχρεώσεις», «καλές συνήθειες», «σεβασμός» και «ομαδικότητα» μπαίνουν στο λεξιλόγιό του.
 • Προνηπιακό:
  Η επόμενη στάση ορίζεται περίπου στην ηλικία των 3,5 και 4 χρόνων όπου το παιδί λόγω των αυξημένων αναγκών του για εξερεύνηση και μάθηση εφοδιάζετε με νέες μαθησιακές τεχνικές όπως το ομαδικό παιχνίδι, η γνωριμία με το θέατρο, η διήγηση και η ανά διήγηση, τα projects και η γνωριμία του με διαφορετικά υλικά κατασκευών. Προ – αναγνωστικές, Προ-γραφικές και Προ-μαθηματικές έννοιες κάνουν την εμφάνισή τους και προετοιμάζουν το «αστεράκι» μας για επόμενό του προορισμό το νηπιαγωγείο
 • Εμπλουτισμός Γλώσσας
 • Οικοδόμηση Αριθμών
 • Αγγλικά
 • Μουσικοκινητική
 • Θεατρικό παιχνίδι
 • Εικαστικά
 • Φυσική αγωγή

Στοιχεία Αναζήτησης: Παιδικος Σταθμος Paidikos Stathmos Paidikoi Stathmoi, Μεταβρεφικο, Ιδιωτικος Παιδικος Σταθμος Ιδιωτικοι Παιδικοι Σταθμοι, Προνηπιο
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Παλαιό Φάληρο, Νέα Σμύρνη, Καλλιθέα, Νέο Φάληρο, Μοσχάτο
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα έως Παρασκευή από 07:00 έως 17:00
 
Μοιράσου το: