Κατηγορίες
Ασφάλειες - Ασφαλιστές
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΜΑΡΙΝΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ  
Ασφάλειες Αυτοκινήτων
Ασφάλειες Ζωής
Ασφάλειες Μηχανών
Ασφάλειες Σκαφών
Ασφάλειες Σπιτιού
Ασφάλειες Υγείας
Ασφαλιστικοί Σύμβουλοι
Συνταξιοδοτικά Προγράμματα
Περιγραφή Επιχείρησης
Η εταιρεία μας αποτελεί εδώ και χρόνια μία οικογενειακή υπόθεση και δραστηριοποιείται σε όλους τους κλάδους ασφάλισης, συνεργαζόμενη με τις μεγαλύτερες και πιο αξιόπιστες εταιρείες της ασφαλιστικής αγοράς.
Αποτέλεσμα της πολυετούς μας εμπειρίας που ξεκινά το 1982, είναι η παροχή αξιόπιστων και σύγχρονων ασφαλιστικών λύσεων για κάθε πιθανό ή απίθανο κίνδυνο τόσο της προσωπικής όσο και της εταιρικής σας περιουσίας. Πιστοί και προσηλωμένοι στις αρχές και στις αξίες του παρελθόντος επενδύουμε με δυναμισμό στην νέα εποχή και με διαρκή επιμόρφωση και ενημέρωση για τις τάσεις της ασφαλιστικής αγοράς σας προσφέρουμε προγράμματα όλων των κλάδων στις χαμηλότερες τιμές και με συνεχή υποστήριξη.
Διαθέτουμε ολοκληρωμένες λύσεις στους κλάδους ζωής, υγείας και σύνταξης τόσο σε ατομικό όσο και σε ομαδικό επίπεδο, αναλύοντας προσεκτικά τις ανάγκες σας και συνθέτοντας μια προσωποποιημένη ασφαλιστική πρόταση. Βρισκόμαστε δίπλα σας ό,τι και αν συμβεί, αναλαμβάνοντας τις διαδικασίες αποζημίωσής σας από την αρχή μέχρι το τέλος έχοντας ως βασικές μας αρχές το ήθος, την εντιμότητα και τον επαγγελματισμό.
Επιτυγχάνουμε να καλύψουμε όλες τις εκάστοτε ανάγκες και απαιτήσεις των μεγάλων και μικρών πελατών, επαγγελματιών και ιδιωτών, μέσα από την αξιοπιστία μας και τη συνεχή προσπάθεια για αναζήτηση λύσεων.
Η ασφάλεια δεν είναι πολυτέλεια, είναι αγαθό που αξίζει.
Καλώς ορίσατε στην οικογένειά μας!
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Εξασφαλίζουμε ό,τι είναι πολύτιμο για εσάς στους κλάδους ζωής, υγείας, σύνταξης, περιουσίας. Παρέχουμε ολοκληρωμένες προτάσεις για επιχειρήσεις, οικογένειες αλλά και μεμονωμένα άτομα στα πιο συμφέροντα πακέτα της αγοράς μέσα από μια πλήρη γκάμα επιλογών ασφάλισης. Ασφαλίζουμε την κατοικία, επιχείρηση, αυτοκίνητο, μοτοσυκλέτα, ποδήλατο, επαγγελματική αστική σας ευθύνη και σας παρέχουμε ολοκληρωμένα προγράμματα νομικής προστασίας.

Στοιχεία Αναζήτησης: Ασφαλεια Αυτοκινητου, Ομαδικες Ασφαλισεις, Ασφαλεια Μοτοσυκλετας, Ασφαλεια Σκαφους, Ασφαλεια Ζωης, Ασφαλεια Υγειας, Ασφαλεια Σπιτιου Οικιας, Ασφαλιση Προσωπικου Ατυχηματος, Νομικη Προστασια Das, Συνταξιοδοτικο Προγραμμα
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Όλη την Ελλάδα
Τρόποι πληρωμής
  • Με πιστωτική κάρτα
  • Με αντικαταβολή
  • Με μετρητά στην έδρα της επιχείρησης
  • Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
Πιστωτικές Κάρτες
Συνεργαζόμενες τράπεζες
Φωτογραφίες
 
 
 
Μοιράσου το: