, 2310790159
Κατηγορίες
Ανακύκλωση, Μέταλλα
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΗΛΤΣΙΟΣ, Υπεύθυνος Ανακυκλώσεων Αυτοκινήτων  
Ανακύκλωση Αυτοκινήτων
Περιγραφή Επιχείρησης
Η ΑΕΙΦΟΡΟΣ ΑΕ λειτουργεί στη Θεσσαλονίκη (Διαβατά) από το 2005, ειδική μονάδα για την Ανακύκλωση, με εξειδικευμένο κέντρο ανακύκλωσης οχημάτων στο τέλος του κύκλου ζωής τους (ΟΤΚΖ), εξουσιοδοτημένο από τον αρμόδιο φορέα διαχείρισης οχημάτων στην Ελλάδα, την ΕΔΟΕ ( Εναλλακτική Διαχείριση Οχημάτων Ελλάδος). Οι εγκαταστάσεις της εταιρείας μας βρίσκονται στο 12ο χλμ. Π.Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Βέροιας (εντός ΣΙΔΕΝΟΡ). Η εταιρεία μας παρέχει τη δωρεάν εκτίμηση της αξίας του οχήματος που πρόκειται να ανακυκλωθεί καθώς και τη δωρεάν μεταφορά του οχήματος στις εγκαταστάσεις μας από τους παρακείμενους νομούς. Επίσης αναλαμβάνουμε όλη την απαιτούμενη διαδικασία, ώστε το όχημα να διαγραφεί οριστικά.
Στον τομέα των μετάλλων, η εταιρεία μας προσφέρει αγορά, πώληση και επεξεργασία υψηλής ποιότητας μη σιδηρούχων μετάλλων, σε ανταγωνιστικές τιμές και με υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης, στοχεύοντας στη μεγιστοποίηση του κέρδους των συνεργατών μας. Νόμιμα και άμεσα, προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις στην ανακύκλωση scrap υλικών, προσαρμοσμένες στις ανάγκες της εγχώριας βιομηχανίας.
Τα τελευταία χρόνια η εταιρεία μας δραστηριοποιείται επίσης στη διαχείριση βιομηχανικών αποβλήτων και απευθύνεται σε όλες τις βιομηχανίες που αναζητούν νόμιμη, οικονομική και βιώσιμη λύση για τη διαχείριση και διάθεση των αποβλήτων τους.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
  • Απόσυρση & Οριστική Διαγραφή Αυτοκινήτων
  • Αγορά - Ανακύκλωση παλαιών μετάλλων (σίδηρος, αλουμίνιο, χαλκός, ορείχαλκος)
  • Αγορά – Ανακύκλωση εξαντλημένων καταλυτών
  • Συλλογή και μεταφορά βιομηχανικών αποβλήτων (σκόνη φίλτρων – μεταλλουργικές σκωρίες – ξαφρίσματα μετάλλων)
  • Πώληση Μεταχειρισμένων Ανταλλακτικών 

Στοιχεία Αναζήτησης: Ανακυκλωση Αυτοκινητων, Οριστικη Διαγραφη Αυτοκινητων, Αποσυρση Αυτοκινητων, Αγορα Μεταλλων, Διαχειριση Αποβλητων, Σκραπ, Αγορα Καταλυτων, Ανακυκλωση Μεταλλων, Ανταλλακτικα Μεταχειρισμενα, Ανταλλακτικα
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Όλη την Ελλάδα
Τρόποι πληρωμής
  • Με μετρητά στην έδρα της επιχείρησης
  • Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα έως Παρασκευή από 08:00 έως 16:00
 
Μοιράσου το: