Κατηγορίες
Παιδικοί Σταθμοί, Ιδιωτικά Εκπαιδευτήρια
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΜΑΡΙΑ ΜΑΤΑΡΑ , Τηλ: 2106893408 
Περιγραφή Επιχείρησης

Το μαγικό χαλί βρίσκεται στη οδό Σουλίου 42Β σε κοντινή απόσταση από την κεντρική πλατεία της Αγίας Παρασκευής.
Λειτουργεί συνολικά 17 χρόνια, από το 1997 και από το 2003 υπό τη διεύθυνση της κας Μαρίας Ματαρά.

Δεχόμαστε παιδιά ηλικίας από 2 μέχρι 6 ετών.

Το προσωπικό μας είναι εξειδικευμένο στην προσχολική ηλικία από ανώτατα και ανώτερα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας μας, με την ανάλογη εμπειρία στον ευαίσθητο και δύσκολο αυτό τομέα.

Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Στο «Μαγικό Χαλί» τα παιδιά έρχονται σε επαφή με τη βιωματική διδασκαλία, η οποία τα βοηθά να αναπτύξουν μηχανισμούς σκέψης και να διαμορφώσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον χαρακτήρα τους.
Συνεπώς τα παιδιά ερχόμενα στο «Μαγικό Χαλί» λαμβάνουν τα εφόδια και τα κίνητρα εκείνα που θα τα βοηθήσουν να αναπτύξουν με υγιείς μεθόδους όλους τους τομείς της ανθρώπινης δραστηριότητας με παιδαγωγικά συστήματα που συμβάλουν στο έργο μας είναι της Μοντεσσόρι και του Φρέμπελ.
Το «Μαγικό Χαλί» αποτελεί και ένα ζεστό σπιτικό για τα παιδιά που φιλοξενεί, καθώς πρόκειται για μια οικογενειακή επιχείρηση. Τα γεύματα που δίνονται στα παιδιά παρασκευάζονται με τα πιο αγνά υλικά και με τον πλέον παραδοσιακό τρόπο, ακριβώς όπως τα μαγειρεύουμε στο δικό μας σπίτι.

Στοιχεία Αναζήτησης: Νηπιαγωγειο, Παιδικος Σταθμος, Προσχολικη Αγωγη, Προνηπιο, Νηπιακος Σταθμος, Ιδιωτικος Παιδικος Σταθμος
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Αγία Παρασκευή, Χολαργός, Χαλάνδρι, Βριλήσσια, Γέρακας
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
Ωράριο Λειτουργίας
Από 07:00 έως 17:00.
 
Μοιράσου το: