, 2751062652, 2651062653
Κατηγορίες
Γεωργικά Είδη & Προϊόντα
Περιγραφή Επιχείρησης
Η εταιρεία μας από το 1991 μπήκε στην αγορά των εσπεριδοειδών με το εμπορικό σήμα BEST FRUIT και αργότερα και με το όνομα των ιδιοκτητών της ΨΥΧΟΓΥΙΟΣ (PSIHOGIOS), που προερχόμενοι από αγροτική οικογένεια αντιλαμβάνονταν από πρώτο χέρι τόσο τις αντιξοότητές της καλλιέργειας, όσο και τα απαιτούμενα υψηλά στάνταρ των προιόντων για να γίνουν ανταγωνιστικά στην αγορά.
Η αλυσίδα Best Fruit – PSIHOGIOS, με σταθερά βήματα, δημιούργησε το στίγμα της στον ευρωπαϊκό χάρτη των εσπεριδοειδών. Αρχικά σε Τρίτες Χώρες και αργότερα και σε Χώρες της Ε.Ε. επέκτεινε την δραστηριότητά της με γνώμονα το σεβασμό στο τελικό αποτέλεσμα, το προϊόν μας, που αποδέκτης του είναι ο άνθρωπος.
Στηρίζοντας την τοπική οικονομία, απασχολεί πάνω από 70 άτομα σε όλη την παραγωγική διαδικασία της διαλογής-επεξεργασίας-συσκευασίας των εσπεριδοειδών, όσο και συνεργαζόμενη με άλλες επιχειρήσεις που βρίσκονται σε όλη την αλυσίδα της επεξεργασίας, διακίνησης, διάθεσης των προϊόντων.
Με Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 22000:2005.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Οι εξαγωγές μας πραγματοποιούνται τόσο σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης όπως Γερμανία, Αυστρία, Πολωνία, Φιλανδία, Σουηδία, Λιθουανία, Τσεχία, Σλοβακία, Σλοβενία, Ουγγαρία, Κροατία όσο και σε τρίτες χώρες Βοσνία, Σερβία.
Στο χώρο μας θα βρείτε: Γραμμή Επεξεργασίας Εσπεριδοειδών.
Κατασκευές μηχανημάτων: Φρουτοθήκες & Ταινίες, Στεγνωτήριο, Πλυντήριο πλαστικών κιβωτίων, Αναβατόριο, Πλυντήριο, Καλιμπαδόρος.

Στοιχεία Αναζήτησης: Εξαγωγες Φρουτων & Εσπεριδοειδων, Κατασκευη Μηχανηματων Φρουτων, Εμποριο Φρουτων, Μηχανηματα Φρουτων, Εξαγωγη Φρουτων
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Όλη την Ελλάδα, Ευρωπαϊκή ένωση
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
 
Μοιράσου το: