Κατηγορίες
Γναθοχειρουργοί
Περιγραφή Επιχείρησης
Ο Κων/νος Παπαδημητρίου είναι ειδικευμένος Στοματικός & Γναθοπροσωπικός Χειρ/γός.
Αποφοίτησε από τη ΣΣΑΣ – Οδον/τρική Σχ. Αρισ/λείου Παν/μίου Θεσ/νίκης, το 1991. Υπηρέτησε σε θέσεις του Υγειονομικού Σώματος του Στρατού, ασκώντας παράλληλα και ιδιωτικό επάγγελμα.
Εκπαιδεύτηκε στην ειδικότητα της Στοματικής & Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής, στα Νοσ/μεια 401 ΓΣΝΑ, ΓΝΑ «Ιπποκράτειο» και ΓΝΑ «Ευαγγελισμός», την περίοδο 1999-2004.
Ακολούθως, υπηρέτησε ως Επιμελητής, στην Κλιν. Στοματικής & Γναθοπροσωπικής Χειρ. του 424 ΓΣΝΘεσ/νικης, για 1 έτος και στη συνέχεια, στην Κλινική Στοματικής & Γναθοπροσωπικής Χειρ/γικής του 401 ΓΣΝΑ, αρχικά ως Επιμελητής και στο τέλος ως Αναπλ. Δ/ντής, έως και το 2014, οπότε και αποστρατεύθηκε.
Από τότε και ως σήμερα, ασκεί ιδιωτικό επάγγελμα στην Αθήνα και είναι ιατρός του τμήματος Στοματικής και Γναθοπροσωπικής Χειρ/γικής του Νοσ/μείου «Υγεία».
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Έχει δημοσιεύσει σε επιστημονικά περιοδικά και έχει συμμετάσχει σαν προσκεκλημένος εισηγητής ή με ανακοινώσεις σε πολλά συνέδρια. Συμμετείχε ακόμη, ως οργανωτής και ως εκπαιδευτής σε σεμινάρια ενδοσκοπήσεων, στοματικής χειρ/γικής και εμφυτευματολογίας.
Είναι τακτικό μέλος και εκπρόσωπος της Ελλάδας, στην International Association of Oral and Maxillofacial Surgeons και τακτικό μέλος της European Association for Cranio-Maxillo-Facial Surgery, της Στοματολογικής Εταιρείας της Ελλάδος καθώς και της Ελληνικής Εταιρείας Στοματικής και Γναθοπροσωπικής Χειρ/γικής, της οποίας διατέλεσε και επί 6ετία μέλος του ΔΣ.

Περιοχές που Εξυπηρετεί
 
Μοιράσου το: