Κατηγορίες
Φωτογραφεία & Φωτογράφοι, Είδη Γάμου & Βάπτισης
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΗΜΑΚΗΣ  
Περιγραφή Επιχείρησης
Ο Βασίλης Δημάκης έμπειρος επαγγελματίας φωτογράφος ίδρυσε το 2010 το δικό του φωτογραφικό studio στην καρδιά της Θεσσαλονίκης.
Έχοντας τη δικιά του ιδιαίτερη ματιά θέλει οι φωτογραφίες του να προκαλούν το συναίσθημα, να συλλαμβάνουν την ατμόσφαιρα της στιγμής και να αφηγούνται την ιστορία της ημέρας. Για να το πετύχει αυτό, πάντα θέλει να γνωρίζει και να δημιουργεί ξεχωριστές και μοναδικές σχέσεις με τους ανθρώπους που του αναθέτουν τη φωτογράφιση τους δημιουργώντας ένα φιλικό κλίμα για να αισθάνονται άνετοι με τον φωτογράφο τους.
Έχοντας παρακολουθήσει φωτογραφικά σεμινάρια παγκοσμίως αναγνωρισμένων φωτογράφων όπως των Jerry Ghionis, Keda Z. Feng, Yervant, Robert Balasko και πολλών άλλων έχει διαμορφώσει το δικό του προσωπικό στυλ, και φυσικά πορεύεται με τις νέες τάσεις και απαιτήσεις της αγοράς. Στόχος του είναι η συνεχής βελτίωση και η παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, προσαρμοσμένες στις προσωπικές σας ανάγκες με το μέγιστο επαγγελματισμό.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Με χαρά και φαντασία αναλαμβάνουμε να αποτυπώσουμε τις πιο ιδιαίτερες και όμορφες στιγμές σας. Καλύπτουμε πλήρως τα μυστήρια του γάμου και της βάπτισης. Αναλαμβάνουμε φωτογραφίσεις πορτρέτων, οικογενειακή φωτογράφιση, φωτογράφιση εγκυμοσύνης καθώς και φωτογράφιση newborn. Φυσικά καλύπτουμε φωτογράφιση εκδηλώσεων παντός τύπου.
Επισκεφθείτε τον χώρο μας και τυπώστε πολύ εύκολα και χωρίς κόπο τις φωτογραφίες σας άμεσα καθώς διαθέτουμε δικό μας εκτυπωτικό μηχάνημα της FUJIFILM με αξεπέραστη ποιότητα εκτύπωσης! Επίσης μπορείτε να εκτυπώσετε τις φωτογραφίες σας σε μια πληθώρα άλλων επιλογών όπως σε καμβά και πολλές άλλες. Μπορείτε να βγάλετε φωτογραφίες τύπου ταυτότητας,διαβατηρίου,πάσο και βιογραφικών με άμεση παράδοση.
Είμαστε πάντα δίπλα σας για να σας εξυπηρετήσουμε με πολλές και δημιουργικές προτάσεις.
Περιμένουμε να επισκεφθείτε το χώρο μας για να σας γνωρίσουμε από κοντά.

Στοιχεία Αναζήτησης: Φωτογραφος Γαμου Θεσσαλονικη, Φωτογραφος Γαμου, Φωτογραφια Γαμου, Φωτογραφιση Γαμου, Φωτογραφος Βαπτισης, Φωτογραφια Βαπτισης, Φωτογραφος Βαπτισης Θεσσαλονικη, Φωτογραφιση Βαπτισης, Εκτυπωσεις Φωτοραφιων Θεσσαλονικη, Φωτογραφιες Διαβατηριου
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Όλη την Ελλάδα
Τρόποι πληρωμής
  • Με μετρητά στην έδρα της επιχείρησης
  • Με πιστωτική κάρτα
Φωτογραφίες
 
 
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα
Τετάρτη και Σάββατο από 10:00 έως 15:00
Τρίτη
Πέμπτη και Παρασκευή από 10:00 έως 14:30 & από 17:30 έως 20:30.
 
Μοιράσου το: