Κατηγορίες
Διαιτολόγοι, Υγιεινή Διατροφή
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΝΑΤΑΛΙΑ ΝΤΕΛΙΚΟΥ , Τηλ: 2102615284  Κιν: 6974720902 Email: natalia@nataliadelikou.gr
Περιγραφή Επιχείρησης
Είμαι η Ναταλία Ντελίκου Μπενέτου, πτυχιούχος Διαιτολόγος - Διατροφολόγος με ειδίκευση (MSc) στην Κλινική Διατροφή.
Στόχος μου είναι να σε παροτρύνω, να σε κινητοποιήσω και να σε εκπαιδεύσω σε μια αλλαγή στάσης ζωής, η οποία θα σου δείξει τον τρόπο προς το ευ ζην και τη μακροζωία.
Πιστεύω ότι «η σχέση μας με το φαγητό είναι το παν». Σίγουρα γνωρίζεις ήδη αρκετά για το τι πρέπει να τρως, απλά δεν το κάνεις. Αυτό ΔΕΝ είναι στην πραγματικότητα το πρόβλημά σου.
Αν αγωνίζεσαι με το βάρος σου, είναι επειδή η σχέση σου με το φαγητό έχει διαταραχθεί. Και μια κακή σχέση με το φαγητό σε κάνει να χάνεις γρήγορα κάθε κίνητρο του να τρως υγιεινά, και έτσι ξαναπαίρνεις το βάρος που έχασες- ίσως και παραπάνω. Αν βρίσκεσαι σε μια παρόμοια κατάσταση, είναι καιρός να επενδύσεις στη σχέση σου με το φαγητό!
Ξεκίνα με μια αλλαγή τώρα.. Σταμάτα να σκέφτεσαι ποια τρόφιμα είναι «καλά» ή «κακά» ή τη θερμιδική αξία των τροφίμων και την άμεση απώλεια βάρους και … εστίασε στην αλλαγή διατροφικής συμπεριφοράς, προσδιορίζοντας τα είδη των τροφίμων που σου ταιριάζουν και αλλάζοντας νοοτροπία.
Θα σε βοηθήσω στην ανάπτυξη ενός ευέλικτου & ευχάριστου τρόπου διατροφής...
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων

Απώλεια Βάρους - Διαχειρίσου το βάρος σου- Θα σε βοηθήσω να υιοθετήσεις μια υγιεινή και ισορροπημένη σχέση με το φαγητό χωρίς να χρειαστείς δίαιτα ξανά!
Εξατομικευμένη Διατροφή & διατροφικές συστάσεις για ενήλικες, παιδιά, εφήβους, βρέφη, εγκυμοσύνη, θηλασμό, αθλητές.
Ειδική διατροφή για κλινικές καταστάσεις- Αν πάσχεις ή διαγνώστηκες πρόσφατα από κάποια ασθένεια ή δυσλειτουργία του οργανισμού άσε με να σε κατευθύνω όσον αφορά τη διατροφή σου.
Σεμινάρια Διατροφής - Μάθε...συμμετέχοντας - Διατροφική εκπαίδευση με βιωματικό και διαδραστικό χαρακτήρα σε δήμους, σχολεία, συλλόγους, εταιρείες.
Συμβουλευτική Ομάδων - Κέρδισε από τους άλλους - Ένα πρωτοποριακό εκπαιδευτικό πρόγραμμα 10 εβδομάδων που παρέχει όλα τα εργαλεία και τις γνώσεις για να διαχειριστείς με επιτυχία το βάρος σου!
On-line διαιτολόγος - το πιο ευέλικτο πρόγραμμα - Δουλεύουμε μαζί, όπου και αν βρίσκεσαι! Η απόσταση δεν είναι πια ο λόγος που δεν φτάνεις τους στόχους σου. Τι μπορούμε να κάνουμε μαζί
Διερεύνηση αναγκών και στοχοθέτηση-Προετοιμασία του περιβάλλοντός σου-Εκπαίδευση βήμα προς βήμα
Παρακολούθηση της πορείας σου
Συνεχής συμβουλευτική υποστήριξη
Δημιουργία μιας υγιής ρουτίνας που θα σε βοηθήσει
Ο πιο υγιής εαυτός σου


Στοιχεία Αναζήτησης: Διατροφολογος, Διατροφη, Διαιτα, Αδυνατισμα, Λιπομετρηση, Σεμιναρια Διατροφης, Ομαδικη Απωλεια Βαρους, Diaitologos, On - Line Διαιτολογος, Συμβουλευτικη Ομαδων
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Φωτογραφίες
 
 
 
Μοιράσου το: