Κατηγορίες
Παιδοψυχίατροι
Περιγραφή Επιχείρησης
Η ιατρός Παιδοψυχίατρος - Οικογενειακή Σύμβουλος Ψυχοθεραπεύτρια Ζεύγους & Οικογένειας κα Αρμενάκα Μερσύνη είναι πτυχιούχος της Ιατρικής σχολής με ειδικότητα την Ψυχιατρική Παίδων και Εφήβων. Έχει εργαστεί σε πολλές κλινικές, κέντρα και νοσοκομεία σε Παιδοψυχιατρικά τμήματα όπως το Νοσοκομείο Παίδων Αθηνών “Αγία Σοφία”, το Γενικό Νοσοκομείο Πειραιώς “Τζάνειο”, Νοσοκομείο Παίδων Αθηνών Π. & Α. Κυριακού κ.α. Έχει πάρει μέρος σε πολλά συνέδρια και ημερίδες, ενώ άρθρα της έχουν δημοσιευθεί σε περιοδικά και sites που σχετίζονται με την παιδοψυχιατρική.
Η Παιδοψυχίατρος - Οικογενειακή Σύμβουλος Ψυχοθεραπεύτρια Ζεύγους & Οικογένειας κα Αρμενάκα Μερσύνη από το 2010 διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στο Περιστέρι, επί της οδού Θεοφράστου 6 και παρέχει εμπεριστατωμένη διάγνωση και αξιολόγηση των ψυχικών διαταραχών που εμφανίζονται σε παιδιά και εφήβους.
Επιπλέον της παιδοψυχιατρικής αξιολόγησης και ατομικής ψυχοθεραπείας προσφέρονται υπηρεσίες Συμβουλευτικής Γονέων και Εκπαιδευτικών, καθώς και Οικογενειακή - Συστημική θεραπεία.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων

Διαγνωστική εκτίμηση και ατομική ψυχοθεραπεία για:

  • Διάχυτη αναπτυξιακή διαταραχή
  • Σύνδρομο Asperger
  • Αγχώδεις διαταρές
  • Φοβίες
  • Κατάθλιψη
  • Διαταραχή ελλειμματικής προσοχής & υπερκινητικότητας

Συμβουλευτική γονέων
Οικογενειακή ψυχοθεραπεία


Στοιχεία Αναζήτησης: Ομαδικες Συνεδριες, Συνδρομο Asperger Δραματοθεραπεια, Αγχωδεις Διαταραχες, Φοβιες, Καταθλιψη, Διαταραχες Ελλειμματικης Προσοχης, Συμβουλευτικη Γονεων, Οικογενειακη Ψυχοθεραπεια, Διαχυτη Αναπτυξιακη Διαταραχη, Παιδοψυχολογος, Εθισμος Στο Διαδικτυο, Διαχειριση Διαζυγιου, Εμμονες, Δυσκολιες Στην Επικονωνια, Bulling Σχολικος Εκφοβισμος
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Αττική
 
Μοιράσου το: