,
Κατηγορίες
Μετακομίσεις & Μεταφορές, Ανυψωτικά Μηχανήματα, Μεταφορικές Εταιρίες Εσωτερικού
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΕΥΘΥΜΙΟΣ ΚΛΩΘΑΚΗΣ, Ιδιοκτήτης , Τηλ: 2109730475  Fax: 2109730475  Κιν: 6937270096
Περιγραφή Επιχείρησης
Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στον χώρο των μεταφορών και των μετακομίσεων για 38 έτη. Διακρίνεται για την άρτια εξυπηρέτησή της τόσο σε ατομικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Με έμπειρο ανθρώπινο δυναμικό και σύγχρονα μηχανήματα, παρέχουμε άριστη ποιότητα υπηρεσιών προσαρμοσμένη στις απαιτήσεις σας. Εγγυούμαστε το ακέραιο της περιουσία σας κατά τη μεταφορά και μετακόμιση, σε συνδυασμό με ταχύτατη εξυπηρέτηση και ανταγωνιστικές τιμές.
Η πολυετής μας εμπειρία είναι στη διάθεσή σας τόσο σε πρακτικό όσο και σε συμβουλευτικό επίπεδο, με κάθε δυσκολία και ιδιαιτερότητα να αντιμετωπίζεται υπεύθυνα. Διαθέτουμε ιδιόκτητα μέσα μεταφοράς και ανυψωτικό μηχάνημα, γεγονός που μας δίνει χρονικό έλεγχο ολοκλήρωσης των εργασιών. Είμαστε οικονομικά ανταγωνιστικοί επειδή δεν επωμιζόμαστε ενοικιάσεις εξοπλισμών κ.α., τα οποία αυξάνουν το τελικό κόστος.
Η ικανοποίηση των πελατών μας, ιδιωτών αλλά και επαγγελματιών, είναι για εμάς η καλύτερη διαφήμιση.
Μπείτε τώρα στο site μας και ΕΚΤΙΜΗΣΤΕ ΔΩΡΕΑΝ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗΣ!
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
 • Δωρεάν καταγραφή & εκτίμηση κόστους
  Μετά από επιθυμία σας, εκπρόσωπός μας επικοινωνεί μαζί σας για να σας εξηγήσει – συμβουλεύσει την καταλληλότερη διαδικασία αναφορικά με τις ανάγκες σας ή ορίζουμε μια ημερομηνία επισκέψεως του συνεργάτη μας στο χώρο σας για την πλήρη καταγραφή του εύρους των εργασιών.
 • Αποσυναρμολόγηση & συσκευασία
  Η μεταφορά επίπλων μεγάλων διαστάσεων πολλές φορές παρουσιάζει αντικειμενικές δυσκολίες, όπως για παράδειγμα μικρότερες (από του επίπλου) διαστάσεις στα κουφώματα (πόρτες-μπαλκονόπορτες). Ειδικά συνεργεία μας αναλαμβάνουν την ασφαλή αποσυναρμολόγηση, συσκευασία και μεταφορά των μεγάλων σας επίπλων, καθώς και την επανασυναρμολόγηση αυτών.
 • Μεταφορά
  Αν πάλι κρίνετε σκόπιμο να συσκευάσετε εσείς τα αντικείμενά σας με τον τρόπο που εσείς επιθυμείτε, τότε μπορείτε να αξιοποιήσετε απλά και μόνο την υπηρεσία μεταφοράς μας.
 • Παράδοση & Συναρμολόγηση
  Ο τομέας αυτός των υπηρεσιών μας ολοκληρώνεται με τη μεταφορά – παράδοση και συναρμολόγηση στο χώρο που έχετε προεπιλέξει. Με επιμέλεια και υπευθυνότητα εκπληρώνουμε το σύνολο των εργασιών.
 • Δυνατότητα μετακόμισης με χρήση ανυψωτικού μηχανήματος

Στοιχεία Αναζήτησης: Μεταφορα Metafora Metafores Μεταφορες, Μετακομιση Μετακομισεις Metakomisi Metakomish, Ανυψωτικα Ανυψωτικο, Αμπαλαζ, Συναρμολογηση Επιπλων, Μικρομεταφορες Μικρομεταφορα, Μικρομετακομισεις Μικρομετακομιση, Αποσυναρμολογηση Συσκευων, Συσκευασια, Επιπλο Επιπλα Epipla Epiplo, Μετακομιση Σπιτιου, Μετακομιση Διαμερισματος, Μετακομιση Με Ανυψωτικο, Μετακομιση Μεγαλων Επιπλων, Μεταφορα Μεγαλων Επιπλων
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Όλη την Ελλάδα
Τρόποι πληρωμής
 • Με μετρητά στην έδρα της επιχείρησης
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα έως Σάββατο από 08:00 έως 21:00.
 
Μοιράσου το: