, 2410670740, 2410670741, 2410670743, 2410670742
Κατηγορίες
Ιδιωτικές Κλινικές, Ογκολόγοι - Ακτινοθεραπευτές, Νεφρολόγοι
ΕΟΠΥΥ
Περιγραφή Επιχείρησης

Στη Γενική Κλινική & Μονάδα Χρόνιας Αιμοκάθαρσης "ΕΥΤΥΧΙΟΣ ΠΑΤΣΙΔΗΣ" λειτουργούν τα ακόλουθα τμήματα:

 • Ογκολογικό-Χημειοθεραπεία
 • Οφθαλμολογικό
 • Χειρουργικό
 • Παθολογικό
 • Ορθοπεδικό
 • Μικροβιολογικό
 • Αιμοκάθαρσης


Στη Γενική Κλινική "ΕΥΤΥΧΙΟΣ ΠΑΤΣΙΔΗΣ" διαθέτει πλήρως εξοπλισμένα Χειρουργεία και Εργαστήρια (Μικροβιολογικό, Ακτινολογικό,) και με τη συνδρομή του έμπειρου Ιατρικού και Νοσηλευτικού προσωπικού μας, η Γενική Κλινική προσφέρει υψηλής ποιότητας Ιατρικές Υπηρεσίες σε ασθενείς από όλη την Ελλάδα και κυρίως τη Θεσσαλία. Η Γενική Κλινική & Μονάδα Χρόνιας Αιμοκάθαρσης "ΕΥΤΥΧΙΟΣ ΠΑΤΣΙΔΗΣ" διαθέτει ιδιόκτητα ασθενοφόρα τα οποία παραμένουν στη διάθεση των ασθενών σε 24ωρη βάση.

Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων

ΟΓΚΟΛΟΓΙΚΟ
Το Ογκολογικού Τμήμα λειτουργεί σύμφωνα με τα καθιερωμένα standards ποιοτικής παροχής υπηρεσιών υγείας και με βάση τα Ευρωπαϊκά πρότυπα υγιεινής και ασφάλειας με σκοπό την αντιμετώπιση και θεραπεία του καρκίνου.
Στο τμήμα λειτουργεί μια εξειδικευμένη μονάδα η οποία πέραν της συστηματικής αντινεοπλασματικής θεραπείας (χημειοθεραπείας) παρέχει υπηρεσίες ολιστικής φροντίδας - υποστήριξης των ασθενών ανεξαρτήτως εντόπισης και σταδίου της νόσου.
Μονάδα Χρόνιας Αιμοκάθαρσης
Η Μονάδα Χρόνιας Αιμοκάθαρσης διαθέτει τεχνολογικό εξοπλισμό τελευταίας γενιάς, ο οποίος σε συνδυασμό με την απαρέγκλιτη τήρηση αυστηρών κανόνων υγιεινής εγγυάται την καλύτερη δυνατή ποιότητα αιμοκάθαρσης.

 • Μηχανήματα αιμοκάθαρσης Fresenius 5008 S online
 • Φίλτρα πολυσουλφόνης high και lowflux
 • Επεξεργασία νερού με αντίστροφη ώσμωση
 • Υπέρηχος Καρδιάς, Αγγείων, Άνω –Κάτω Κοιλίας, Νεφρών

Η Μονάδα παράλληλα με το χώρο αιμοκάθαρσης διαθέτει αποδυτήρια, μικροβιολογικό εργαστήριο, θάλαμο βραχείας νοσηλείας καθώς και χώρο αναμονής εξοπλισμένο με κυλικείο. Οι ασθενείς με ηπατίτιδα B και C υποβάλλονται σε αιμοκάθαρση σε ξεχωριστούς χώρους ο καθένας, σε διαφορετικά μηχανήματα, ενώ χρησιμοποιούν και τους δικούς τους χώρους υγιεινής.

Η Γενική κλινική δέχεται ασφαλισμένους όλων των Δημόσιων ταμείων καθώς και των Ιδιωτικών ασφαλιστικών εταιρειών. Η οικονομική πολιτική της Γενικής Κλινικής διαμορφώνεται σύμφωνα με τις ασφαλιστικές καλύψεις του κάθε ταμείου. Μερικά Χρήσιμα Ταμεία ΙΚΑ –ΤΥΔΚΥ, ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ΟΓΑ -ΤΕΒΕ.


Στοιχεία Αναζήτησης: Ογκολογικη Κλινικη Ογκολογικες Κλινικες, Χημειοθεραπεια Χημειοθεραπειες, Χειρουργεια, Ορθοπεδικη Χειρουργικη, Οφθαλμολογικο Τμημα, Παθολογικη, Τεχνητο Νεφρο Μχα, Νεφροπαθεια Νεφροπαθειες, Νεφρικη Ανεπαρκεια, Αιμοκαθαρση
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Όλη τη Θεσσαλία
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα έως Κυριακή 24 ώρες
 
Μοιράσου το: