Κατηγορίες
Απολυμάνσεις - Απεντομώσεις
Περιγραφή Επιχείρησης

Η εταιρεία μας, με πολυετή εμπειρία, δραστηριοποιείται με έδρα τα Χανιά και παρέχει υπηρεσίες στον τομέα των απολυμάνσεων, απεντομώσεων και μυοκτονιών σε ιδιωτικούς και επαγγελματικούς χώρους.
Οι υπηρεσίες μας εφαρμόζονται από εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό, παρέχοντας με τις πλέον σύγχρονες μεθόδους εγγυημένα αποτελέσματα σε Χανιά και Ρέθυμνο. 

 • Γνώση
 • Εξυπηρέτηση
 • Αξιοπιστία
 • Αποτελεσματικότητα
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
 • Απολυμάνσεις
  Η Απολύμανση είναι η καταπολέμηση βακτηρίων, μυκήτων, μικροοργανισμών, ιών και άλλων κολλητικών νοσημάτων. Η εταιρεία μας επεμβαίνει με σκοπό την εξολόθρευση επικίνδυνων μολυσματικών ασθενειών και τη διατήρηση ενός υψηλού επιπέδου υγιεινής στον χώρο σας.
  Η Απολύμανση πραγματοποιείται από την εταιρεία μας με εγκεκριμένα και ασφαλή σκευάσματα, με το πιο εξελιγμένο και σύγχρονο εξοπλισμό από το εξειδικευμένο προσωπικό μας. 
 • Απεντομώσεις
  Απεντόμωση εννοούμε τον έλεγχο και την καταπολέμηση, προληπτικά ή κατασταλτικά των εντόμων (κατσαρίδες, μυρμήγκια, σκορπιοί, ψύλλοι, μύγες, κουνούπια κ.α. ) στον χώρο σας.
  Η Απεντόμωση από την εταιρεία μας πραγματοποιείται με ψεκαστήρες χαμηλής πίεσης, GEL, νεφελοψεκασμός ( Fogging), ψεκαστικά υψηλής πίεσης, ηλεκτρικές εντομοπαγίδες κ.α.
  Τα σκευάσματα που χρησιμοποιούμε είναι εγκεκριμένα και φιλικά για τον άνθρωπο και τα κατοικίδια.
 • Μυοκτονίες
  Μυοκτονία είναι η εφαρμογή που αφορά την αντιμετώπιση τρωκτικών (ποντικών, αρουραίων) τα οποία αποτελούν μεγάλο κίνδυνο για την δημόσια υγεία.
  Η Μυοκτονία από τη Smart Απολυμαντική γίνεται ανάλογα του χώρου με: Τοποθέτηση σύγχρονων αντιπηκτικών δολωμάτων υψηλής ποιότητας.

Στοιχεία Αναζήτησης: Μυοκτονια Μυοκτονιες, Απολυμανση, Απεντομωση, Αποντεμωση Ξυλου Απεντομωσεις Ξυλων, Απολυμανση Κατα Του Κορονοϊου Covid 19
Περιοχές που Εξυπηρετεί
 
Μοιράσου το: