Κατηγορίες
Ορθοπαιδικοί
Περιγραφή Επιχείρησης
Ο Ορθοπαιδικός Χειρουργός Χρήστος Π. Ζαφείρης έλαβε το πτυχίο του από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών.
Είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου Σπουδών (MSc) στα Μεταβολικά Νοσήματα των Οστών με Βαθμό Άριστα καθώς και Αριστούχος Διδάκτορας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.
Μετά τη λήψη της ειδικότητας της Ορθοπαιδικής Χειρουργικής στο Νοσοκομείο ΚΑΤ, ο ιατρός εξειδικεύτηκε στη Χειρουργική της Σπονδυλικής Στήλης στον Καναδά.
Πιο συγκεκριμένα, εργάστηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Foothills Medical Centre της Alberta, το οποίο αποτελεί το μεγαλύτερο τμήμα Σπονδυλικής Στήλης (συνδυασμένης Ορθοπαιδικής και Νευροχειρουργικής) του Καναδά και από τα μεγαλύτερα της Βόρειας Αμερικής (AO Spine North America).
Ο ιατρός είναι επιστημονικός συνεργάτης της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και υπότροφος της Ιατρικής Σχολής Cumming school of Medicine.
Παράλληλα, έχει την τιμή να συμμετέχει στο διοικητικό συμβούλιο, κατέχοντας τη θέση του γεν. γραμματέα, του Ελληνικού Ιδρύματος Οστεοπόρωσης (ΕΛ.Ι.ΟΣ).
Έχει σημαντικό αριθμό ομιλιών σε ελληνικά και διεθνή συνέδρια καθώς επίσης έχει συγγράψει μεγάλο αριθμό κεφαλαίων και άρθρων σε διεθνή και ελληνικά επιστημονικά περιοδικά και βιβλία, σχετικά με τη Σπονδυλική Στήλη και την Οστεοπόρωση.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Στοιχεία Αναζήτησης: Παθησεις Σπονδυλικης Στηλης, Χειρουργικη Σπονδυλικης Στηλης, Ελαχιστα Επεμβατικη Χειρουργικη, Παραμορφωσεις Σπονδυλικης Στηλης Σκολιωση Κυφωση, Ογκολογια Σπονδυλικης Στηλης, Γενικη Ορθοπαιδικη, Οστεοπορωση, Παθησεις Γονατος, Τραυματιολογια, Ενδαρθρικες Βιολογικες Θεραπειες, Εγχυσεις, Prp, Παθησεις Ισχιου, Παθησεις Ωμου, Παθησεις Ποδοκνημικης Ακρου Ποδος
Περιοχές που Εξυπηρετεί
 
Μοιράσου το: