Κατηγορίες
Ομοιοπαθητική, Ιατροί Γενικής Ιατρικής, Εναλλακτικές Θεραπείες
Περιγραφή Επιχείρησης
Η Ομοιοπαθητικός Ιατρός Πίκουλα Παγώνα γεννήθηκε στη Μελβούρνη (Αυστραλία) στις 4/8/1971 και μετακόμισε με την οικογένειά της στην Ελλάδα σε ηλικία 7 χρονών.
Είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών (1999). Ως φοιτήτρια Ιατρικής παρακολούθησε το τριετές πρόγραμμα μαθημάτων Ομοιοπαθητικής της Ελληνικής Εταιρείας Ομοιοπαθητικής Ιατρικής.
Υπηρέτησε ως Αγροτικός Ιατρός στην Άνδρο το 2000.
Εργάστηκε ως ασκούμενη Ομοιοπαθητικός στο Ινστιτούτο Συμπληρωματικής Ιατρικής από το 2001-2003.
Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στην Ομοιοπαθητική Ιατρική του Πανεπιστημίου Φιλίας των Λαών της Μόσχας (2002).
Ειδικεύτηκε στη Γενική και Οικογενειακή Ιατρική στο Γ.Ν.Α. Ιπποκράτειο και στο ΚΥ Βύρωνα από το 2003-2007.
Έχει παρακολουθήσει, με επιτυχία, σειρά σεμιναρίων (BLS, EPLS, PHTLS, ATLS) που αφορούν την επείγουσα προνοσοκομειακή και νοσοκομειακή αντιμετώπιση επειγόντων περιστατικών σε παιδιά και ενήλικες.
Έχει επίσης παρακολουθήσει σειρά σεμιναρίων και μετεκπαιδευτικών μαθημάτων Ομοιοπαθητικής του Ψυχιάτρου και Ομοιοπαθητικού Ιατρού Λουκά Γεώργιου.
Εκπαιδεύτηκε στη Φυτοθεραπεία από το Διεθνές Ινστιτούτο Φυτοθεραπείας των Βρυξελλών (IPI) παρακολουθώντας το διετή κύκλο διδασκαλίας της Φυτοθεραπείας που οργάνωσε το Ινστιτούτο σε συνεργασία με την Ελληνική Επιστημονική Εταιρεία Εθνοφαρμακολογίας και Βιολογικών Ερευνών της Θαλάσσιας Χλωρίδας και Πανίδας (ΕΕΕΕΒΕΘΧΠ) στην Ελλάδα.
Είναι μέλος της Ελληνικής Επιστημονικής Εταιρείας Εθνοφαρμακολογίας και Βιολογικών Ερευνών της Θαλάσσιας Χλωρίδας και Πανίδας (ΕΕΕΕΒΕΘΧΠ).
Εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας από τις αρχές του 2008.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Χρόνια νοσήματα - εναλλακτική συμπληρωματική θεραπεία. Εναλλακτική και Συμπληρωματική Θεραπευτική Προσέγγιση με στόχο τη βαθιά και ουσιαστική αποκατάσταση της υγείας του ασθενούς.

Στοιχεία Αναζήτησης: Συμπληρωματικη Θεραπεια, Φυτοθεραπεια, Χρονια Νοσηματα, Ανθοθεραπεια, Ημικρανιες, Εναλλακτικη Ιατρικη, Omoipathitiki, Εναλλακτικη Θεραπεια, Ρινιτιδα, Ομοιοπαθητικα Φαρμακα, Ομοιοπαθητικη Θεραπεια
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Πάτρα, Ρίο, Κάτω Αχαΐα, Ακράτα, Αίγιο.
Φωτογραφίες
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα και Τετάρτη από 09:00 έως 14:00
Τρίτη
Πέμπτη και Παρασκευή από 09:00 έως 14:00 & από 18:00 έως 21:00
Κατόπιν ραντεβού.
 
Μοιράσου το: