Κατηγορίες
Ιδιωτικά Εκπαιδευτήρια, Παιδικοί Σταθμοί
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΜΙΧΑΗΛ ΛΩΡΑΝ, Ιδιοκτήτης - Νηπιαγωγός , Τηλ: 2106003196  Email: paramythia.nursery@gmail.com
Περιγραφή Επιχείρησης

Η «Παραμυθία» ξεκίνησε τη λειτουργία της το 1994 σε μία μονοκατοικία της Αγίας Παρασκευής και συνεχίζει - από το 2006 και μετά - στις ιδιόκτητες και ειδικά κατασκευασμένες (προδιαγραφές κτηρίου παιδικού σταθμού) εγκαταστάσεις της στα Γλυκά Νερά, πολύ κοντά στη Γέφυρα του Σταυρού Αγ. Παρασκευής. Από το ξεκίνημά μας το παιδαγωγικό μας όραμα είναι σαφές:

  • στο κάθε ξεχωριστό παιδί, παροχή ενός πλαισίου ευκαιριών για πλούσια και ολόπλευρη ανάπτυξη, συναισθηματική κάλυψη και θετική σχέση με το υπέροχο ταξίδι του μεγαλώματός του.
  • στους Γονείς, παροχή από την πρώτη στιγμή και διαχρονικά, του αισθήματος εμπιστοσύνης, ειλικρινούς και διεξοδικής επικοινωνίας και υποστήριξης.

Το όραμα αυτό συνεχίζουμε να υπηρετούμε με όλες μας τις δυνάμεις.

Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων

Ως ιδιαίτερα χαρακτηριστικά μας θα μπορούσαμε να αναφέρουμε τα εξής:

  • κατάλληλη, ευαίσθητη και προσωποποιημένη προσέγγιση κατά την υποδοχή, υποστήριξη και ένταξη του κάθε παιδιού στη φάση της προσαρμογής του, αλλά και σε κάθε επόμενη φάση του μεγαλώματός του.
  • παιδαγωγικά προγράμματα λεπτομερειακά μελετημένα, πλήρη και εξειδικευμένα κατά ηλικία. Τα προγράμματα αυτά ενισχύονται με πλούσιο παιδαγωγικό υλικό και προσεγγίζουν τα παιδιά μέσα από το ενδιαφέρον και τη χαρά του παιχνιδιού. Στόχος τους είναι η κάλυψη της πολλαπλότητας των αναπτυξιακών αναγκών του κάθε παιδιού.
  • εφαρμογή της ιδιαίτερης παιδαγωγικής δραστηριότητας της Μυθοπλασίας, την οποία έχουμε επεξεργαστεί κατά τη μακρόχρονη σχέση μας με τις ομάδες των παιδιών. Η δραστηριότητα αυτή βοηθάει καταλυτικά τα παιδιά στην αυτο-έκφραση, τη θετική αλληλεπίδραση στο εσωτερικό της ομάδας και τη συνθετική σκέψη.
  • για όσους Γονείς το επιθυμούν, λειτουργεί σε καθημερινή βάση αυτόνομο γαλλόφωνο τμήμα (από την ηλικία των 3 και μετά). Στο τμήμα αυτό μπορούν να ενταχθούν ελληνόφωνα παιδιά για να αποκτήσουν τα γερά θεμέλια μιας δεύτερης γλώσσας και να επωφεληθούν από την τριβή με μία διαφορετική γλώσσα κι ένα διαφορετικό πολιτισμό.

Στοιχεία Αναζήτησης: Βρεφονηπιακος, Παιδικος Σταθμος, Νηπιαγωγειο, Παραμυθια, Γαλλοφωνο, Μυθοπλασια, Παιδαγωγικη, Προσχολικη Αγωγη, Προσχολικη Ηλικια
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Γλυκά Νερά, Γέρακας, Αγία Παρασκευή, Χαλάνδρι, Βριλήσσια, Παλλήνη και όμορους δήμους.
Φωτογραφίες
 
 
 
Μοιράσου το: