Κατηγορίες
Λογοπεδικοί - Λογοθεραπευτές
Περιγραφή Επιχείρησης
Το Κέντρο Λογοθεραπείας και Ειδικών Θεραπείων Λόγου Έξις, στο Ηράκλειο Κρήτης, ιδρύθηκε το 2016 από τις λογοθεραπεύτριες Κτενιαδάκη Ειρήνη και Νικηφόρου Ελευθερία. Μετά την αποφοίτησή τους από το τμήμα Λογοθεραπείας Ηπείρου και έως και τη δημιουργία του κέντρου, η κύρια επαγγελματική τους δραστηριότητα ήταν η πραγματοποίηση συνεδριών λογοθεραπείας κατ’ οίκον.
Έχουν συνεργαστεί με άλλα κέντρα που φιλοξενούν παιδιά και ενήλικες με αναπηρίες, παρέχοντας υπηρεσίες λογοθεραπείας.
Είναι κάτοχοι πιστοποιητικού της γραφής Braille.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Ασχολούνται με παιδιά, εφήβους και ενήλικες με ποικίλες διαταραχές του λόγου (π.χ. καθυστέρηση λόγου), της ομιλίας (π.χ. τραυλισμός, δυσφωνίες), της επικοινωνίας (π.χ. αυτισμός) και της σίτισης (π.χ. δυσφαγία).
Συνεργάζονται με ψυχολόγους, εργοθεραπευτές, φυσικοθεραπευτές, ειδικούς παιδαγωγούς και άλλες ειδικότητες, με σκοπό την καλύτερη θεραπευτική αντιμετώπιση.
Οι συνεδρίες γίνονται σε ατομικό επίπεδο, με εξατομικευμένο θεραπευτικό πρόγραμμα, σε ένα ευχάριστο, για παιδιά αλλά και για ενήλικες, περιβάλλον. Επιπλέον, παρέχουν συμβουλευτικές συνεδρίες σε γονείς και φροντιστές. Προετοιμασία νηπίων για την Α' τάξη Δωρεάν αξιολόγηση στο χώρο μας.
Στο χώρο τους η αξιολόγηση των περιστατικών παρέχεται δωρεάν, ενώ οι συνεδρίες γίνονται κατόπιν ραντεβού.
Άνετος χώρος στάθμευσης.

Στοιχεία Αναζήτησης: Θεραπειες Παιδιων Εφηβων Ενηλικων, Συμβουλευτικη Γονεων, Φροντιστων, Προετοιμασια Νηπιων Για Την Α Ταξη
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Κρήτη
Τρόποι πληρωμής
  • Με μετρητά στην έδρα της επιχείρησης
  • Με P.O.S.
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα έως Σάββατο από 09:00 έως 21:00
Κατόπιν ραντεβού
 
Μοιράσου το: