Κατηγορίες
Οδοντίατροι, Ορθοδοντικοί, Γναθοχειρουργοί
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΡΠΟΝΤΙΝΗΣ , Τηλ: 2106083126  Email: pkarpodinis@yahoo.gr
Γναθολόγοι
Ειδικοί Ορθοδοντικοί
Εμφυτευματολόγοι
Ενδοδοντολόγοι
Λεύκανση δοντιών
Παιδοδοντίατροι
Περιοδοντολόγοι
Προσθετολόγοι
Στοματολόγοι
Χειρουργοί Οδοντίατροι
Περιγραφή Επιχείρησης
Η αισθητική οδοντιατρική είναι ο τομέας ειδικότητάς μας. Εδώ και πολλά χρόνια προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας σε όλους εκείνους που θέλουν ένα όμορφο και υγιές χαμόγελο. Γνωρίζουμε ότι αρκετοί άνθρωποι τρομάζουν στη σκέψη της οδοντιατρικής θεραπείας γι’αυτό σχεδιάσαμε τους χώρους αναμονής και των ιατρείων με πολύ προσοχή, ώστε να είναι η εμπειρία σας όσο το δυνατόν πιο ευχάριστη. Οι συνεργάτες οδοντίατροι της Smile Design® Ltd είναι όλοι ειδικευμένοι, με σπουδές στο εξωτερικό και εγγεγραμμένοι στον Οδοντιατρικό Σύλλογο Αττικής.
Παρέχουμε υψηλή ποιότητα υπηρεσιών, καλύπτοντας όλο το φάσμα των ειδικοτήτων της οδοντιατρικής, προσπαθώντας πάντα να κάνουμε την επίσκεψή σας ανώδυνη και γιατί όχι και ευχάριστη!
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
  • Γενική Οδοντιατρική
  • Αισθητική Οδοντιατρική
  • Dental Facelift
  • Τμήμα Γναθοχειρουργικής
  • Τμήμα Περιοδοντολογίας
  • Τμήμα Ειδικών νοσημάτων
  • Τμήμα Ενδοδοντίας
  • Παιδοδοντία
  • Ορθοδοντική 

Στο πολυοδοντιατρείο Smile Design® διατηρεί τα δόντια σας υγιή από μέσα προς τα έξω. Τα δόντια μπορεί να φαίνονται υγιή στην επιφάνειά τους, ενώ παράλληλα είναι τερηδονισμένα, χαλασμένα από μέσα.
Εάν αμελήσετε να αντιληφθείτε το πρόβλημα, μπορεί να υπάρχει μια μόνο δυνατή λύση αποκατάστασής τους, ακυρώνοντας τις πολλαπλές επιλογές θεραπείας που θα είχατε νωρίτερα. Γι’ αυτό στη Smile Design® Ltd.
Βασική μας προτεραιότητα είναι η πρόληψη. Ανιχνεύουμε τα προβλήματα πριν ακόμη εμφανιστούν με το diagnodent laser (διαγνωστικό laser), φροντίζοντας να κάνουμε οικονομικότερες θεραπείες.
Όταν επισκέπτεστε την Smile Design® Ltd. στην αρχική σας επίσκεψη σας προτείνουμε όλες τις δυνατές θεραπείες πρόληψης ή αντιμετώπισης των πιθανών προβλημάτων σας. Θέλουμε οι ασθενείς μας να παίζουν ενεργό ρόλο στις προτεινόμενες θεραπείες, γι’αυτό είστε ελεύθεροι να εκφράσετε οποιεσδήποτε απορίες σας - στην τελική πρόκειται για τα δόντια σας.


Στοιχεία Αναζήτησης: Αισθητικη  οδοντιατρικη, Λευκανση Δοντιων, Σφραγισματα, Προσθετικη, Εμφυτευματα, Περιοδοντολογια, Οψεις Πορσελανης, Ουλοπλαστικη, Θεραπεια Τριξιμου Δοντιων, Απονευρωσεις Δοντιων
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Αττική
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα και Πέμπτη από 08:00 έως 14:00
Τρίτη Τετάρτη και Παρασκευή από 08:00 έως 14:00 & από 16:00 έως 20:00
 
Μοιράσου το: