Κατηγορίες
Ορθοδοντικοί
Περιγραφή Επιχείρησης
O Δρ. Δρ. Φώτης Β. Εξάρχου DDS, DiplOrth, MSD, PhD, PhD, MScLingOrth, είναι ειδικός ορθοδοντικός, διατηρώντας ιδιωτικό ιατρείο στα Ιωάννινα.
Γεννήθηκε στη Νυρεμβέργη της Γερμανίας και μετά την αποφοίτησή του από την Οδοντιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Παν/μίου της Θεσ/νίκης, υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία ως οδοντίατρος στη Μυτιλήνη της Λέσβου.
Ακολούθησε η μεταπτυχιακή του εκπαίδευση και ειδίκευση στη Γερμανία στα Παν/μια των Tuebingen, Greifswald και Βερολίνου έχοντας ως μέντορες διακεκριμένους καθηγητές Ορθοδοντικής και Γναθοπροσωπικής Μελέτης.
Εκτός από τον τίτλο του Ειδικού Ορθοδοντικού (Παν/μιο του Tuebingen) και του ειδικού στην αντιμετώπιση κρανιογναθικών διαταραχών & παθήσεων (Παν/μιο του Greifswald), αναγορεύθηκε δύο φορές διδάκτορας από τα Παν/μια των Tuebingen (Διατριβή στον τομέα της Ορθοδοντικής Ειδικότητας) και Charite Berlin (Διατριβή στον τομέα των Κρανιογναθικών Διαταραχών) της Γερμανίας.
H ερευνητική του δραστηριότητα τιμήθηκε ως η καλύτερη της χρονιάς 2009 με το βραβείο Alex-Motsch-Award της Γερμανικής Εταιρείας Γναθοπροσωπικής Μελέτης & Έρευνας. Είναι ο μοναδικός μέχρι στιγμής ορθοδοντικός με ιατρείο στην Ελλάδα που έγινε δεκτός και συμμετέχει σε επίσημο διετές ακαδημαικό πρόγραμμα ειδίκευσης στη Γλωσσική Ορθοδοντική στο Παν/μιο της Βαλένθια Ισπανίας.
Από το 2006 μέχρι και σήμερα ο Δρ. Δρ. Φώτης Β. Εξάρχου εργάζεται στο ιδιωτικό του ιατρείο στα Ιωάννινα, όπου παρέχει αποκλειστικά ορθοδοντικές υπηρεσίες στους ασθενείς του, με ιδιαίτερη κλινική έμφαση στον τομέα της Αισθητικής Γλωσσικής Ορθοδοντικής.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων

Με πάνω από 300 θεραπευμένα περιστατικά με τη χρήση γλωσσικής ορθοδοντικής τεχνικής, το ιατρείο του καθίσταται μεταξύ των κορυφαίων στην παροχή αυτής της υπηρεσίας στην Ευρώπη.
Εκτός αυτού έχει εντάξει στη λειτουργία του ιατρείου τη χρήση του κορυφαίου ενδοστοματικού σαρωτή TRIOS της 3shape, καθιστώντας περιττή τη δυσάρεστη για τον ασθενή διαδικασία λήψης αποτυπωμάτων, και εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα, μέσω της ψηφιακής ανάλυσης και επεξεργασίας, μια από όλες τις απόψεις αποτελεσματική διαγνωστική και θεραπευτική ορθοδοντική προσέγγιση.

  • Γλωσσική Ορθοδοντική - Γλωσσικά (εσωτερικά) σιδεράκια
  • Αισθητική Ορθοδοντική - Διαφανή σιδεράκια
  • Μέθοδος Invisalign (διαφανείς νάρθηκες)
  • Ορθοδοντική για Ενήλικες
  • Ορθοδοντική για Παιδιά & Εφήβους
  • Ψηφιακή Ορθοδοντική χωρίς αποτυπώματα
  • Σύγχρονη Ορθοδοντική Θεραπεία
  • Ορθοδοντική θεραπεία μικρής διάρκειας
  • Αντιμετώπιση κρανιογναθικών παθήσεων
  • Αντιμετώπιση ροχαλητού και υπνικής άπνοιας

Στοιχεία Αναζήτησης: Ορθοδοντικος, Γλωσσικη Ορθοδοντικη, Γλωσσικα Σιδερακια, Εσωτερικα Σιδερακια, Invisalign, Διαφανεις Ναρθηκες, Διαφανη Σιδερακια, Αισθητικη Ορθοδοντικη, Αορατη Ορθοδοντικη
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Ιωάννινα, Γρεβενά, Πρέβεζα
Φωτογραφίες
 
 
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα έως Παρασκευή από 12:00 έως 18:00 κατόπιν ραντεβού
 
Μοιράσου το: