, 2427022115
Κατηγορίες
Ιατρικά - Διαγνωστικά Κέντρα & Κλινικές, Μικροβιολογικά Εργαστήρια
Περιγραφή Επιχείρησης
Το Πολυϊατρείο Σκιάθου καλύπτει όλες τις ιατρικές ανάγκες του νησιού, όλο το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα. Βασικός μας στόχος είναι να καλύψουμε τόσο τις ανάγκες των μόνιμων κατοίκων όσο και των εποχικών τουριστών με ιατρικές υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών που παρέχονται αποκλειστικά στο Πολυϊατρείο. Το Πολυϊατρείο Σκιάθου συνεργάζεται με Ιατρούς πολλών ειδικοτήτων, όπως επίσης με τους οδοντιάτρους, τον φυσικοθεραπευτή, τον οφθαλμίατρο, τον παιδίατρο, τον ορθοπεδικό που εδρεύουν στο νησί, καθώς και με το Κέντρο Υγείας. Το ακτινολογικό και καρδιολογικό τμήμα είναι πάντα διαθέσιμα για να καλύψουν όλα τα επείγοντα περιστατικά. Το Πολυϊατρείο Σκιάθου έχει 2 ακόμα υποκαταστήματα:
1o Υποκατάστημα: Περιοχή Τρούλος Σκιάθου Τηλ. 2427049811
2ο Υποκατάστημα: Περιοχή Πατητήρι Αλοννήσου Τηλ. 2424065778
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
  • Καρδιολογικό τμήμα
  • Ακτινολογικό τμήμα
  • Μικροβιολογικό τμήμα
  • Ψηφιακός μαστογράφος Philips
  • Γυναικολογικό τμήμα
  • Δερματολογικό τμήμα
  • Ουρολογικό τμήμα


Το Πολυϊατρείο Σποράδων εξοπλίστηκε πρόσφατα με ένα Ασθενοφόρο Volkswagen T5 τελευταίας γενιάς, πλήρως εξοπλισμένο και έτοιμο να μεταφέρει και να αντιμετωπίσει επείγοντα περιστατικά, αλλά και περιστατικά ρουτίνας.


Στοιχεία Αναζήτησης: Πρωτες Βοηθειες Emergency, Αξονικος Τομογραφος, Μικροβιολογικος Ελεγχος Check Up, Καρδιολογικο Τμημα, Γυναικολογικο Τμημα, Δερματολογικο Τμημα, Ουρολογικο Τμημα, Polyclinic Medical Services, Ακτινολογος, Μικροβιολογος
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
 
Μοιράσου το: