Κατηγορίες
Τεχνικά Γραφεία & Εταιρίες
Περιγραφή Επιχείρησης

Καθορίζουμε τις προδιαγραφές σύμφωνα με τις απαιτήσεις του έργου και επιλέγουμε την καλύτερη λύση. Υλοποιούμε τη λύση που επιλέχθηκε με συνέπεια σε κάθε διάσταση.
Υποστηρίζουμε αποτελεσματικά τη λειτουργία και τις τροποποιήσεις των λύσεων που παρέχουμε καθώς και συστημάτων άλλων κατασκευαστών.
Η Energies αναλαμβάνει τη συντήρηση του εξοπλισμού που εγκαθιστά καθώς και εξοπλισμού τρίτων προμηθευτών. Είμαστε σε θέση να προσφέρουμε συμβόλαιο συντήρησης ή και μεμονωμένες επισκέψεις για έλεγχο εγκαταστάσεων από εξειδικευμένους τεχνικούς με εμπειρία σε:

  • Η/Ζ
  • Φωτοβολταϊκά
  • UPS
  • Διατάξεις Μπαταριών Μολύβδου (VRLA, PzS, OPzS, OPzV)
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Φωτοβολταϊκά
Τα φωτοβολταϊκά (Φ/Β) συστήματα βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος δεδομένης μια στροφής παγκοσμίως σε πράσινους ενεργειακούς προσανατολισμούς. Το έντονο ενδιαφέρον τονίζεται από προσπάθειες ανά τον κόσμο κυβερνήσεων, με ειδικά προγράμματα προώθησης εναλλακτικών πηγών παραγωγής ενέργειας.

Γεννήτριες
Οι γεννήτριες ή ηλεκτροπαραγωγά Ζεύγη (Η/Ζ) χρησιμοποιούνται κατά κύριο λόγο ως εφεδρικές πηγές ρεύματος, αλλά ενίοτε και ως κύρια πηγή τροφοδοσίας. Μπορούν μόνες τους ή σε συνδυασμό με μπαταρίες και Φωτοβολταικά να δώσουν αξιοπιστία σε ενεργειακές λύσεις αυτόνομες ή συνδεδεμένες με την κύρια παροχή ρεύματος (ΔΕΗ). Οι γεννήτριες που διαθέτουμε διακρίνονται σε μονοφασικές ή τριφασικές, ανοιχτού τύπου ή ηχομονωμένες (για εξωτερική χρήση). UPS
Συστήματα αδιάλειπτης τροφοδοσίας (Uninterruptable power supply). Εξασφαλίζουν την απρόσκοπτη τροφοδοσία συσκευών και εξοπλισμού με σκοπό την αποφυγή διακοπών κατά τη λειτουργία τους.

Στοιχεία Αναζήτησης: Αδειες Οικοδομων, Κατασκευη Κτιριων, Επισκευες, Εγκαταστασεις, Αναβαθμιση Κτιριων
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Όλο το νομό Ξάνθης
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
 
Μοιράσου το: