Κατηγορίες
Ταξί - Ραδιοταξί - Σταθμοί Ταξί
Περιγραφή Επιχείρησης
Σκοπός της ίδρυσης του ραδιοταξί ''ΕΡΜΗΣ'' είναι η σωστή, με ασφάλεια και γρήγορη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού από σωστούς και επαγγελματίες οδηγούς.
Η εταιρεία μας συνεχώς εκσυγχρονίζεται και βελτιώνει τις παρεχόμενες υπηρεσίες προς το επιβατικό κοινό αλλά και προς επιχειρήσεις, ξενοδοχεία και γενικά όλους όσους θέλουν εξυπηρέτηση υψηλού επιπέδου.
Σήμερα το ραδιοταξί “ΕΡΜΗΣ” έχει τη δυνατότητα να προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες για τις μετακινήσεις σας με σωστούς και τίμιους επαγγελματίες οδηγούς και με χαμηλό κόστος.
Σας ευχαριστούμε για την προτίμηση στην εταιρεία μας και εμείς αναλαμβάνουμε την υποχρέωση να σας αποδείξουμε ότι είμαστε οι καλύτεροι.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
 • 24ωρη λειτουργία τηλεφωνικού κέντρου
 • Πράσινη μεταφορά
 • Ειδικές μεταφορές
  Το Ράδιο Ταξί ΕΡΜΗΣ διαθέτει σε συνεργασία ειδικό όχημα για μεταφορά ατόμων με ειδικές ανάγκες σε όποιον προορισμό επιθυμούν με ασφάλεια και υπευθυνότητα.
  Μετακίνηση ανηλίκων παιδιών και μαθητών από και προς το σχολείο τους αλλά και οπουδήποτε αλλού τους ανατεθεί με ασφάλεια.
  Μεταφορά κατοικίδιων, μικροαντικειμένων, δεμάτων με ή χωρίς συνοδεία.
  Διάθεση πολυτελούς οχήματος ή οχημάτων για γάμους και δεξιώσεις καθώς και μεταφορά καλεσμένων σε αυτούς.
 • Διαφημιστικό τμήμα
 • Wi-fi on board
 • Mobile Applications
  Εκτός από το τηλεφωνικό μας κέντρο το ράδιο ταξί «ΕΡΜΗΣ» καινοτομεί για άλλη μία φορά και παραχωρεί στο επιβατικό κοινό εντελώς δωρεάν την εφαρμογή για smartphones 18300 Πανελλαδικά για την online εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού 24 ώρες το εικοσιτετράωρο.
 • Ταξί για φοιτητές

Στοιχεία Αναζήτησης: 24ωρη Εξυπηρετηση, Taxi, Ραδιοταξι, Ασυνοδευτα, Ταξι Για Φοιτητες
Περιοχές που Εξυπηρετεί
 
Μοιράσου το: