Κατηγορίες
Οδοντίατροι, Γναθοχειρουργοί
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΔΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, Υπεύθυνη , Τηλ: 2107771148  Κιν: 6972729623
Περιγραφή Επιχείρησης
Στόχος μας πάντα είναι να προσφέρουμε ποιότητα ζωής, χαρίζοντας αυτοπεποίθηση με όμορφα χαμόγελα μιμούμενοι πάντα τη φύση.
Η χειρουργός οδοντίατρος Χριστίνα Δημακοπούλου αποφοίτησε με άριστα από την Οδοντιατρική Σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης όπου εισήχθη με σειρά επιτυχίας 7η και υποτροφία από το ίδρυμα κρατικών υποτροφιών. Έχει συμμετάσχει σε πολυάριθμα συνέδρια και σεμινάρια όσον αφορά στα εμφυτεύματα και την αισθητική οδοντιατρική. Είναι μέλος της Ελληνικής Περιοδοντολογικής Εταιρείας και πτυχιούχος της Γερμανικής Εταιρείας εμφυτευματολογίας. Ολοκληρώνοντας την έρευνα στα εμφυτεύματα έχει φοιτήσει σε διακεκριμένους Εμφυτευματολόγους - Γναθοχειρουργούς όπως οι καθηγητές Neukamm, Khoury, Bergmann και Watzek. Τα τελευταία χρόνια έχει στραφεί και στην κοσμητική Οδοντιατρική που στοχεύει στην εξάλειψη των ρυτίδων του προσώπου με τη χρήση Υαλουρονικού οξέως.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
 • Εμφυτεύματα οστεοενσωματούμενα
 • Περιοδοντολογία
 • Αισθητική οδοντιατρική με:
  όψεις πορσελάνης - ρητίνης
  στεφάνες - γέφυρες ολοκεραμικές
  ένθετα πορσελάνης
  λεύκανση
  λευκά σφραγίσματα
 • Γναθοχειρουργική
  Ακροριζεκτομές
  Εξαγωγές εγκλείστων
  Επεμβάσεις ανύψωσης ιγμορείου
  Χειρουργεία κατευθυνόμενης οστικής αναγέννησης
 • Εμφυτεύματα υαλουρονικού οξέως

Τίποτα δεν είναι τόσο αυθόρμητο όσο ένα χαμόγελο, αλλά και τίποτα δεν είναι πιο όμορφο και λαμπερό όσο ένα υγιές χαμόγελο. Το ιατρείο μας ανταποκρινόμενο στις απαιτήσεις της οδοντιατρικής αυτό ακριβώς εξασφαλίζει: ένα λαμπερό χαμόγελο μοναδικό για κάθε ασθενή, ''ζωγραφισμένο'' για πάντοτε στο πρόσωπό του. Χρησιμοποιούμε τις πιο ακριβείς και εμπεριστατωμένες τεχνικές της οδοντιατρικής για να μεταμορφώσουμε τις εκφράσεις σας. Η πολυετής πείρα μας αποτελεί εγγύηση για τις εργασίες που πραγματοποιούμε και ο μακρύς κατάλογος των ασθενών μας φανερώνει την ποιότητα και μακροβιότητα των εργασιών μας.


Στοιχεία Αναζήτησης: Εμφυτευματα, Λευκανση, Γναθοχειρουργικη, Αισθητικη Οδοντιατρικη, Οψεις Πορσελανης, Τεχνητες Οδοντοστοιχιες, Αποστημα, Απονευρωση, Σφραγισμα, Πανοραμικη, Χειρουργικη Εξαγωγη Φρονιμιτη
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Όλη την Αθήνα.
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
 
Μοιράσου το: