Κατηγορίες
Μετακομίσεις & Μεταφορές, Μεταφορικές Εταιρίες Εσωτερικού
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΟΥΛΑΣ , Τηλ: 2108323635  Κιν: 6944467223
Περιγραφή Επιχείρησης
H Partner Express Μεταφορική μπορεί να αναλάβει τη μεταφορά της οικοσκευής σας στην Αθήνα αλλά και σε όλη την Ελλάδα, παρέχοντας εξειδικευμένες υπηρεσίες στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Συσκευάζουμε και μεταφέρουμε όλα τα έπιπλα του σπιτιού σας (τραπεζαρία, σαλόνι, κρεβατοκάμαρα, ηλ. συσκευές, πιάνο) με αποσυσκευασία και επανατοποθέτηση όπου μας υποδεικνύεται. Για τη μεταφορά των ρούχων προσφέρουμε ειδικές χάρτινες ντουλάπες με ενσωματωμένες κρεμάστρες.
Η εταιρεία μας παρέχει επίσης δυο ανυψωτικά μηχανήματα έως 35 μέτρα ύφος (9 ορόφων) για να γίνεται η μετακόμιση σας κατευθείαν από το μπαλκόνι στο φορτηγό με απόλυτη ασφάλεια χωρίς να ταλαιπωρούνται τα έπιπλα από τις σκάλες. Επίσης αναλαμβάνουμε σύγχρονες μετακομίσεις με (το κλειδί στο χέρι). Αυτό σημαίνει πλήρης ανάθεση σε εμάς της μετακόμισής σας χωρίς να χρειαστεί να ταλαιπωρηθείτε και να χάσετε το χρόνο σας. Παρέχονται δωρεάν σύνδεση και αποσύνδεση ηλεκτρικών συσκευών και φωτιστικών, συναρμολόγηση και αποσυναρμολόγηση επίπλων.
Το προσωπικό που εργάζεται στην εταιρεία μας είναι μόνιμο και εξειδικευμένο στις μετακομίσεις οικοσκευών.
Οι "γρήγοροι συνεργάτες" θα λύσουν το πρόβλημα της μετακόμισής σας με υπευθυνότητα και φιλική εξυπηρέτηση.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
  • Μετακομίσεις
  • Μεταφορές οικοσκευών
  • Διανομές εμπορευμάτων με ιδιόκτητα φορτηγά
  • Ενοικιάσεις ανυψωτικών μηχανημάτων

Στοιχεία Αναζήτησης: Μετακομισεις Οικοσκευων, Συσκευασιες Οικοσκευων, Ανυψωτικη Μετακομιση, Μετακομισεις Ετιαρειων, Μετακομισεις Αθηνα, Αμπαλαζ Επιπλων, Αποθηκευσεις Οικοσκευων, Φορτοταξι Αθηνα, Μικρομεταφορες, Συσκευασια Ρουχων, Μεταφορες Γραφειων, Μετακομισεις Αθηνα, Μεταφορες Εργων Τεχνης, Ενοικιασεις Ανυψωτικων
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Όλη την Ελλάδα
Τρόποι πληρωμής
  • Με μετρητά στην έδρα της επιχείρησης
  • Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
Συνεργαζόμενες τράπεζες
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
 
Μοιράσου το: