Κατηγορίες
Ηλεκτρονικοί Υπολογιστές (Εμπόριο - Επισκευή)
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΞΙΜΑΔΑΚΗΣ, Υπεύθυνος Εμπορικού Τμήματος , Τηλ: 2810360119  Fax: 2810213025  Email: info@computer-lab.gr
Περιγραφή Επιχείρησης
Στην Computer LAB Solutions, με έδρα το Ηράκλειο, είμαστε κοντά σας από το 2001 με έξυπνες και οικονομικές λύσεις για την αγορά, το service ή την αναβάθμιση του υπολογιστή και του laptop σας καθώς και με λύσεις για τη δικτύωση και τη μηχανογράφηση της επιχείρησής σας! Είμαστε HP Silver Partners, Lenovo Business Partner, Dell Partner, MICROSOFT Partner στο Ηράκλειο και Fortinet partner. Επίσημο service point για επισκευή DELL, LENOVO (Think), HP (και plotter). Εξειδικευμένο Service Toshiba, Sony, ACER, ASUS, Samsung στο Ηράκλειο Κρήτης! Ο συνεπής συνεργάτης του ιδιώτη και του επαγγελματία με πάνω από 3.000 service pc, laptop, mobile το χρόνο.
Computer LAB Solutions “Έξυπνες Λύσεις”.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΕΠΩΝΥΜΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ – LAPTOP
Built to Order λύσεις: στην Computer LAB Solutions χρησιμοποιούμε μόνο επώνυμα προϊόντα και εξαρτήματα, που συνοδεύονται από εργοστασιακή εγγύηση και αντικαθίστανται άμεσα εάν αυτό χρειαστεί.

SERVICE PC – LAPTOP – Mobile

Γιατί στην Computer LAB Solutions οι απλές βλάβες επισκευάζονται άμεσα και όλες εντός 24 ωρών, ενώ αν απαιτηθεί περισσότερος χρόνος σας δίνουμε ΔΩΡΕΑΝ δικό μας Laptop για τις ανάγκες σας. Μεγάλη διαθεσιμότητα ανταλλακτικών.

Υπηρεσίες Μηχανογράφησης
 
Η Computer LAB Solutions συνεργάζεται με κορυφαίες εταιρείες λογισμικού, όπως η TESAE (Pegasus Technology) και έχουμε τη δυνατότητα να σας παρέχουμε τις οικονομικές και ευέλικτες λύσεις για την τιμολόγηση και τη βελτιστοποίηση των υπηρεσιών της επιχείρησής σας. Ρωτήστε μας!

Εγκατάσταση Δικτύων – Τηλεφωνικά Κέντρα

Θέλετε να φτιάξατε το δικό σας τοπικό ή απομακρυσμένο δίκτυο, κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης ή τηλεφωνικό κέντρο, απευθυνθείτε στο έμπειρο και υψηλά εξειδικευμένο προσωπικό της Computer LAB Solutions…

Κατασκευή Ιστοσελίδων

Εξειδικευμένη ομάδα, σχεδιάζει μοναδικές και σύγχρονες ιστοσελίδες, με βάση αξιόπιστα και πρωτοποριακά συστήματα διαχείρισης. Λαμβάνουμε πάντα υπόψιν τις ανάγκες των πελατών μας και σας μαθαίνουμε πώς να τις διαχειρίζεστε σωστά μόνοι σας.

Στοιχεία Αναζήτησης: Πωλησεις Η/υ, Πωλησεις Υπολογιστων, Service Laptop, Service Pc, Μεταχειρισμενοι Υπολογιστες
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Νομός Ηρακλείου, Λασιθίου, Ρεθύμνου, Χανιά
Διακρίσεις - Βραβεία - Πιστοποιήσεις (Αwards)
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα Τρίτη Πέμπτη και Παρασκευή από 09:00 έως 21:00
Τετάρτη από 09:00 έως 18:00
Σάββατο από 09:00 έως 15:00
 
Μοιράσου το: