Κατηγορίες
Αλουμίνια, Ρολά
Περιγραφή Επιχείρησης

Η επιχείρησή μας διαθέτει 15 χρόνια εμπειρίας στον χώρο των κατασκευών συστημάτων Αλουμινίου και κατασκευών Σιδήρου.
Η δραστηριότητά μας επεκτείνεται τόσο σε ιδιωτικά όσο και σε δημόσια έργα, ενώ η άρτια εξειδίκευσή μας είναι εγγύηση για την ποιότητα των κατασκευών που αναλαμβάνουμε.
Στο τομέα των συστημάτων αλουμινίου συνεργαζόμαστε με τις εταιρείας παραγωγής κουφωμάτων Europa, ETEM και Aloumil παρέχοντας στους πελάτες μας προϊόντα υψηλής ποιότητας και αισθητικής από ένα ευρύ φάσμα σχεδίων και τύπων.
Επίσης κατασκευάζουμε και τοποθετούμε πόρτες, παράθυρα, ρολά, αντικουνουπικές σήτες, γκαραζόπορτες, πόρτες ασφαλείας καθώς και κάθε είδους ειδικές κατασκευές και κατασκευές σιδήρου.
Παραδίδουμε πάντα κάθε έργο που αναλαμβάνουμε σύμφωνα με τις προδιαγραφές που επιθυμεί ο πελάτης σε τιμές ανταγωνιστικές και μέσα στον προκαθορισμένο χρόνο παράδοσης.
Όλες οι κατασκευές μας συνοδεύονται από πιστοποιητικό CE.
Χρησιμοποιώντας πάντα τα ποιοτικότερα υλικά, τις πιο σύγχρονες τεχνικές και το μεράκι για τη δουλειά μας είμαστε σίγουροι ότι θα σας προτείνουμε την καλύτερη και οικονομικότερη λύση για κάθε είδους κατασκευή που σας ενδιαφέρει.

Εκθετήριο στην Τρίπολη.

Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ
Θερμοδιακοπτόμενα, Ανακλεινόμενα, Ανοιγόμενα, Συρόμενα, Κουρμπαριστά, Ρολά, Εσωτερικά χωρίσματα, σε διάφορους χρωματισμούς και σε χρώμα ξύλου, Αντικουνουπικά συστήματα (Σήτες) οριζόντιες και κάθετες PANEL Πρεσαριστά, Παραδοσιακά, Παραδοσιακά με κορνίζα, Μοντέρνα με inox.
ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
Υπόστεγα, Μεταλλικοί σκελετοί, Αίθρια, Σκάλες εσωτερικές & εξωτερικές, Βιτρίνες καταστημάτων, Ειδικές κατασκευές για κεραμοσκεπές (π.χ. Barbeque).
ΚΑΓΚΕΛΑ
Inox, Σιδήρου, Παραδοσιακά.
ΠΟΡΤΕΣ ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΕΣ
Μοντέρνες, Παραδοσιακές, Ασφαλείας με κλειδαριές 3 σημείων και με πόμολα.
ΓΚΑΡΑΖΟΠΟΡΤΕΣ - ΡΟΛΑ
Συρόμενες, Ρολό, Ρολά καταστημάτων.
ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΕΣ
Τζάμια διπλά, Triplex, ενεργειακά για εξοικονόμηση ενέργειας με σεβασμό στο περιβάλλον. Επίσης αναλαμβάνουμε: Συντήρηση των παλιών σας κουφωμάτων (π.χ. ράουλα, λάστιχα κ.ά.) και Αυθημερόν αντικατάσταση παλαιών κουφωμάτων.

Υπάρχει εκθετήριο στην περιοχή.


Στοιχεία Αναζήτησης: Etem, Alumil, Αλουμινιου, Αλουμινοκατασκευες, Κατασκευες Αλουμινιου, Θωρακισμενη, Ρολα, Εξοικονομηση, Pvc
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Αναλαμβάνουμε έργα σε Πελοπόννησο & Αττική.
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
 
Μοιράσου το: