Κατηγορίες
Βουλκανιζατέρ Ελαστικών, Ελαστικά & Ζάντες
Περιγραφή Επιχείρησης
Το 1978 ξεκινήσαμε την ενασχόλησή μας με το εμπόριο και την επισκευή ελαστικών. Το κατάστημά μας αρχικά στεγαζόταν στο κέντρο της πόλης (οδός Καζαντζάκη) και στα τέλη της δεκαετίας του 80 μεταφερθήκαμε στη σημερινή διεύθυνση Γ, Κουρμούλη 140 ώστε να υπάρχει περισσότερος χώρος και ευκολότερη πρόσβαση.
Επιδίωξή μας εδώ και σχεδόν σαράντα χρόνια είναι η παροχή ποιοτικών προϊόντων και υπηρεσιών στον ιδιώτη και τον επαγγελματία.
Η συνεργασία μας με τους μεγαλύτερους κατασκευαστές ελαστικών μας δίνει τη δυνατότητα να προσφέρουμε αρκετές επιλογές, από τις πιο επώνυμες έως τις πιο οικονομικές για όλες τις διαστάσεις και όλους τους τύπους ελαστικών.
Σημαντικό για μας σε κάθε τοποθέτηση να δώσουμε την καλύτερη λύση σύμφωνα με τις ανάγκες και τις προτιμήσεις κάθε πελάτη.
Διαθέτουμε την τεχνογνωσία και τον απαραίτητο εξοπλισμό για να επισκευάσουμε με ασφάλεια κάθε τροχό στον χώρο μας ή όπου χρειαστεί με δύο κινητά συνεργεία.
Παρακολουθούμε τις εξελίξεις στο τομέα των ελαστικών, ενημερωνόμαστε για όλες τις νέες τεχνολογίες και ανανεώνουμε τον εξοπλισμό μας ώστε να εκτελούμε επαγγελματικά εργασίες και στα πιο σύγχρονα οχήματα.
Στόχος μας για τα επόμενα χρόνια είναι να συνεχίσουμε να προσφέρουμε το ίδιο επίπεδο εξυπηρέτησης και να δημιουργούμε ικανοποιημένους πελάτες.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΡΟΧΩΝ
Η τοποθέτηση ελαστικών ίσως φαίνεται μια εύκολη διαδικασία αλλά πρέπει πάντα να γίνεται από έμπειρο τεχνίτη ώστε να πραγματοποιείται έλεγχος όλων των παραμέτρων για την ασφάλεια του οχήματος και να αποφεύγονται οι ζημιές στις ζάντες και τα ελαστικά.

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ
Η επισκευή ενός ελαστικού δεν έχει να κάνει μόνο με τη συγκράτηση του αέρα στο εσωτερικό του ελαστικού αλλά με πολλά περισσότερα.

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΖΑΝΤΩΝ
Μια συνηθισμένη βλάβη σε ένα τροχό είναι το στράβωμα της ζάντας, που μπορεί να προκαλέσει απώλεια πίεσης ελαστικού και αστάθεια στο τιμόνι και το όχημα

ΖΥΓΟΣΤΑΘΜΙΣΗ ΤΡΟΧΩΝ
Η αστάθεια στο τιμόνι και το αμάξωμα στις μεγάλες ταχύτητες (70-100 χλμ/ώρα) είναι το κύριο σύμπτωμα που προκαλούν οι αζυγοστάθμιστοι τροχοί.

ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗ ΟΧΗΜΑΤΟΣ
Σε κάθε αυτοκίνητο ο κατασκευαστής ορίζει τις γωνίες και αποστάσεις που πρέπει να έχουν οι τροχοί σε σχέση με το αμάξωμα, τον δρόμο και μεταξύ τους. Γωνία κάμπερ, γωνία κάστερ, σύγκλιση και άλλες.


Στοιχεία Αναζήτησης: Επισκευες Ελαστικων, Επισκευες Ζαντων, Επισκευες Τροχων, Επισκευες Φορτηγων, Επισκευες Μηχανηματων
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Νομός Ρεθύμνου
Φωτογραφίες
 
 
Ωράριο Λειτουργίας
Καθημερινά από 08:00 έως 17:00
Σάββατο από 08:00 έως 15:00
 
Μοιράσου το: