, 2107241144
Κατηγορίες
Ομοιοπαθητική, Εναλλακτικές Θεραπείες
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΓΕΡΑΜΑΝΗΣ, Ιδιοκτήτης , Τηλ: 2102847157  Κιν: 6932917124 Email: geramanis@hotmail.com
Περιγραφή Επιχείρησης

Όλη μας η ζωή βασίζεται στη ροή της ενέργειας στο σώμα μας. Προεκτείνοντας την έννοια αυτή λίγο ακόμα, η “σωστή” ροή της ενέργειας σημαίνει ότι το σώμα είναι υγιές. Αντιθέτως ασφαλές συμπέρασμα είναι ότι η ''μη σωστή'' ροή της ενέργειας, σημαίνει ότι το σώμα είναι άρρωστο ή καλύτερα ότι δεν είναι υγιές.
Πώς εμείς βιώνουμε αυτό το δυσάρεστο γεγονός της ασθένειας; Με κάποια συμπτώματα, π.χ. στη γρίπη αισθανόμαστε μια καχεξία, μπορεί να πονά το σώμα μας ή το κεφάλι μας, ή ακόμη μπορεί να υπάρχει καταρροή ή πυρετός.
Αυτά τα συμπτώματα, η ομοιοπαθητική ιατρική, τα θεωρεί σαν την έκφραση της ασθένειας στον άνθρωπο. Και σε καμιά περίπτωση δεν είναι το “κακό σύμπτωμα” που πρέπει πάση θυσία να εκριζώσουμε.
Με άλλα λόγια θα μπορούσαμε να πούμε πως εξωτερικά η ενέργειά μας “εκφράζει” με τον τρόπο αυτό την ανισορροπία της που βρίσκεται στο εσωτερικό, και βεβαίως προσπαθεί να επαναφέρει την τάξη, δηλαδή τη θεραπεία.

Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
  • Ομοιοπαθητική και Ομοιοθεραπεία
  • Ομοιόσταση
  • Ολιστική θεραπεία
  • Ιατρική - Θεραπευτική - Συμβουλευτική
  • Εναλλακτική προσέγγιση και θεραπεία

Στοιχεία Αναζήτησης: Θεραπευτικης Θεραπευτικη Θεραπευτικων, Ομοιοθεραπεια Ομοιοθεραπειας, Ομοιοσταση Ομοιοστασης, Ολιστικη Ολιστικης, Γιατρος Γιατροι Ιατρος Ιατροι, Θεραπευτης Θεραπευτες, Συμβουλευτικη Συμβουλευτικης, Ομοιοθεραπευτης Ομοιοθεραπευτες, Θεραπεια Θεραπειας Θεραπειων, Εναλλακτικη Εναλλακτικων, Διαγνωση Διαγνωσης, Ιριδολογος Ιριδολογοι, Κεντρο Κεντρα, Ινστιτουτο, Homeolistic
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Αττική
Τρόποι πληρωμής
  • Με μετρητά στην έδρα της επιχείρησης
  • Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
Συνεργαζόμενες τράπεζες
Φωτογραφίες
 
 
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα έως Παρασκευή από 10:00 έως 15:00 & από 17:00 έως 20:00 κατόπιν ραντεβού.
 
Μοιράσου το: