Κατηγορίες
Καρδιολόγοι
Ειδικοί Καρδιολόγοι
Περιγραφή Επιχείρησης
O Ροβίθης Μιχαήλ, Ειδικός Καρδιολόγος, κατάγεται από την Κρήτη και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Αποφοίτησε από την ιατρική σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με βαθμό Λίαν Καλώς τον Ιανουάριο του 2007. Ξεκίνησε την ιατρική του καριέρα τον Ιούνιο του 2009 εκτελώντας το αγροτικό του (υπηρεσία υπαίθρου) στο περιφερειακό ιατρείο Παγωνερίου στο νομό Νευροκοπίου, εφημερεύοντας παράλληλα στο κέντρο υγείας Νευροκοπίου.
Εν συνεχεία εργάσθηκε ως ειδικευόμενος ιατρός στον τομέα της παθολογίας για ενάμιση έτος στο Γενικό Νοσοκομείο Λοιμωδών Θεσσαλονίκης και στην συνέχεια υπήρξε από το 2012 έως το 2016 ειδικευόμενος ιατρός στον καρδιολογικό τομέα στο Γενικό Νοσοκομείο Γεώργιος Γεννηματάς Θεσσαλονίκης. Τον Δεκέμβριο του 2016 πρώτευσε στις εξετάσεις για τη λήψη του τίτλου της Ειδικότητας της Καρδιολογίας.
Ξεκίνησε στη συνέχεια να εργάζεται σε διαγνωστικά κέντρα καθώς επίσης και ως επιστημονικός συνεργάτης της Γενικής Κλινικής EUROMEDICA Θεσσαλονίκης. Παράλληλα διατηρεί ιατρείο στη Θεσσαλονίκη στην περιοχή της άνω Τούμπας.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
  • Πλήρης καρδιολογικός έλεγχος
  • Υπερηχογράφημα καρδιάς
  • Τεστ Κόπωσης
  • Holter Καρδιακού Ρυθμού, Αρτηριακής Πίεσης
  • Πιστοποιητικά Άθλησης παίδων, ενηλίκων


Ο ιατρός ασχολείται με όλο το φάσμα της καρδιολογίας καθώς και με την προληπτική καρδιολογία κάτι που δυστυχώς παραβλέπεται στις μέρες μας ενώ είναι ζωτικής σημασίας.
Σε περίπτωση που παραστεί ανάγκη για παροχή εξειδικευμένης καρδιολογικής παρέμβασης όπως η τοποθέτηση stent, βηματοδότη, εμφυτεύσιμου απινιδωτή, αντιμετώπιση δυνητικά επικίνδυνων αρρυθμιών, ο ιατρός συνεργάζεται με κορυφαίους επεμβατικούς καρδιολόγους, καρδιοχειρουργούς και ηλεκτροφυσιολόγους.
Ο ιατρός τόσο στο παρελθόν όσο και σήμερα ασχολείται ερασιτεχνικά με τον αθλητισμό (άρση βαρών, συμμετοχή σε αγώνες αντοχής) κάτι που τον καθιστά ευαισθητοποιημένο σε ζητήματα που άπτονται των καρδιολογικών προβλημάτων που ανακύπτουν ή μπορεί να παρουσιασθούν σε αθλητές.


Στοιχεία Αναζήτησης: Holter Πιεσης Ρυθμου, Υπερηχος Καρδιας, Πιστοποιητικο Υγειας Μαθητων, Πιστοποιητικο Υγειας Αθλητων, Τεστ Κοπωσης, Υπερηχογραφημα Καρδιας, Καρδιολογικος Ελεγχος, Προληπτικη Καρδιολογια, Πιστοποιητικα Αθλησης
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Θεσσαλονίκη
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
Ωράριο Λειτουργίας
Τρίτη Τετάρτη και Παρασκευή από 17:30 έως 21:30 κατόπιν ραντεβού
Τετάρτη και Πέμπτη από 09:00 έως 13:00 κατόπιν ραντεβού
 
Μοιράσου το: