Κατηγορίες
Συστήματα & Υπηρεσίες Ασφάλειας
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΘΑΝΑΣΗΣ ΖΩΡΖΟΣ, Ιδιοκτήτης , Τηλ: 2107663273  Κιν: 6937140391 Email: sales@4tec.gr
Περιγραφή Επιχείρησης
Ζούμε σε μια εποχή όπου η εγκληματικότητα σημειώνει έντονη έξαρση. Η 4 TEC SECURITY, εταιρεία παροχής συστημάτων ασφάλειας, ειδικεύεται σε συστήματα συναγερμού καλύπτοντας όλες τις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας. Η 4 TEC λειτουργεί υπό τις διατάξεις του Ν. 3707/08, που διέπει τις εταιρείες παροχής υπηρεσιών ασφάλειας, με άδεια λειτουργίας από το υπουργείο εσωτερικών.
Θα χαρούμε να σας δούμε από κοντά, να μιλήσουμε για τις ανάγκες σας και να απαντήσουμε στις απορίες σας. Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας, θα επιλέξουμε μαζί το νέο σας σύστημα ασφάλειας από τη μεγάλη μας γκάμα.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις στον τομέα των συστημάτων ασφαλείας.
Συστήματα συναγερμού – κλειστά κυκλώματα τηλεόρασης CCTV/Πυρανίχνευσης – θυροτηλεοράσεις για επιχειρήσεις, εμπορικά καταστήματα, κατοικίες, εργοστάσια κ.α.
Χρησιμοποιούμε αποκλειστικά υλικά ποιότητας, υψηλής τεχνολογίας και προδιαγραφών από διεθνή ινστιτούτα πιστοποιήσεων.
Κεντρικές μονάδες, ραντάρ, σειρήνες, κάμερες κ.α. προέρχονται από ΗΠΑ – Ισραήλ και είναι πλέον αξιόπιστα στην παγκόσμια αγορά. Με έμπειρο τεχνικό προσωπικό οι υπηρεσίες μας διακρίνονται από συνέπεια και διάρκεια – 24ωρη τεχνική υποστήριξη με στόχο την ικανοποίηση των απαιτήσεων του πελάτη, οι οποίες είναι βασική μας προτεραιότητα.

Στοιχεία Αναζήτησης: Συναγερμοι, Ρανταρ, Ανιχνευτες, Σειρηνες, Παγιδες, Καμερες, Συναγερμος, Ασυρματα Ρανταρ, Τηλεφωνιτες Συναγερμοι, Buttons, Μαγνητικες Επαφες Συναγερμου
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Όλη την Αττική
Φωτογραφίες
 
 
 
Μοιράσου το: