Κατηγορίες
Λογοπεδικοί - Λογοθεραπευτές, Εργοθεραπεία - Εργοθεραπευτές
ΕΔΟΕΑΠ
ΕΟΠΥΥ
ΕΤΑΑ
ΕΤΑΠ - ΜΜΕ
ΕΤΕΑ
ΕΤΕΑΜ
ΙΚΑ
ΝΑΤ
ΤΑΠΕΠΑ
ΤΑΠΙΤ
ΤΑΥΤΕΚΩ
ΤΕΑΔΥ
ΤΕΑΙΤ
ΤΕΑΠΑΣΑ
ΤΠΔΥ
ΤΥΠΑΤΕ
ΤΥΠΕΤ
ΥΠΕΘΑ
Περιγραφή Επιχείρησης
Το Κέντρο Ανάπτυξης Παιδιού και Εφήβου ιδρύθηκε το 2000 σε ένα σύγχρονο χώρο με σκοπό την άμεση πρόληψη, διάγνωση, θεραπεία και αποκατάσταση δυσκολιών που μπορεί να προκύψουν σε όλα τα στάδια ανάπτυξης της προσωπικότητας παιδιών και εφήβων.
Η πολύχρονη εμπειρία μας στο χώρο της ειδικής αγωγής σε συνδυασμό με την εξειδικευμένη γνώση, μας εξασφαλίζουν επιτυχημένη παρουσία και βασιζόμενοι στο σεβασμό προς το παιδί και την οικογένειά του καθιστούν το κέντρο ΛΟΓΟΠΟΛΙΣ ένα σύγχρονο κέντρο αντιμετώπισης και αποκατάστασης μαθησιακών δυσκολιών, λόγου, γραφής κ.λπ.
Η διεπιστημονική μας ομάδα αποτελείται από λογοπεδικούς, εργοθεραπευτές, ειδικούς παιδαγωγούς, ψυχολόγο και παιδοψυχίατρο. Όλα τα μέλη της ομάδας είναι επιστήμονες, απόφοιτοι ανωτέρων και ανωτάτων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων με μεταπτυχιακούς τίτλους εκπαίδευσης και μετεκπαίδευσης.
Θα χαρούμε να μας επισκεφτείτε στη νέα μας διεύθυνση στο Εμπορικό Κέντρο Πεύκης (Λ. Ειρήνης 20), ώστε να μοιραστείτε μαζί μας οποιαδήποτε ανησυχία αφορά στην ομαλή εξέλιξη και ανάπτυξη του παιδιού σας.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
ΠΑΙΔΙ
Λογοθεραπεία - εργοθεραπεία
Δυσλεξία
Γενικευμένες μαθησιακές δυσκολίες
ΔΕΠΥ (διάσπαση προσοχής)
Αυτισμός
Αισθητηριακή ολοκλήρωση
Πρώιμη παρέμβαση
Παιδοψυχιατρική υποστήριξη
Συνεργασία με νηπιαγωγεία

ΕΝΗΛΙΚΕΣ

Λογοθεραπεία
Ατομική ψυχοθεραπεία

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

Συμβουλευτική γονέων
Θεραπεία ζεύγους
Οικογενειακή θεραπεία

ΝΕΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

Ομάδες σχολικής ετοιμότητας
Οργάνωση μελέτης
Προσομοίωση σχολικής τάξης
Δυσορθογραφία
Εκπαιδευτική δραστηριότητα
Καλοκαιρινά προγράμματα

Στοιχεία Αναζήτησης: Λογοθεραπεια, Εργοθεραπεια, Μαθησιακες Δυσκολιες Δυσλεξια, Ψυχοθεραπεια Παιδων, Συμβουλευτικη Γονεων, Θεραπεια Ζευγους, Πρωιμη Παρεμβαση Ειδικη Αγωγη, Χορηγηση Ψυχομετρικων Εργαλειων, Λογοθεραπεια Μεσω Skype, Ψυχολογικη Υποστηριξη Μεσω Skype
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Φωτογραφίες
 
 
Ωράριο Λειτουργίας
Κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας
 
Μοιράσου το: