, 2641046713
,
Κατηγορίες
Λιπαντικά, Μπαταρίες, Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων
Περιγραφή Επιχείρησης
Η εταιρεία μας αναπτύσσει δράση στο χώρο των λιπαντικών και των μπαταριών οχημάτων από το 2013.
Στο διάστημα αυτό έχουμε αναπτύξει σχέσεις εμπιστοσύνης και αλληλοεκτίμησης με αρκετούς επαγγελματίες και ιδιώτες της ευρύτερης περιοχής. Το σταθερά αυξανόμενο πελατολόγιο, μας ώθησε στη δημιουργία του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος. Μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, μπορούν να πραγματοποιηθούν αγορές χονδρικής (B2B : business to business ) καθώς επίσης και λιανικής φύσεως (B2C: business to customer).
Διαθέτοντας μια πλήρη γκάμα λιπαντικών (μηχανής, βαλβολίνες, γράσα, σπρέι, υδραυλικά κ.ά.), καθώς επίσης και υψηλής ποιότητας μπαταρίες για τη μηχανή, το αυτοκίνητο και το φορτηγό σας, δεσμευόμαστε να ικανοποιήσουμε όλες σας τις απαιτήσεις.
Αν έχετε οποιοδήποτε πρόβλημα ή απορία σχετικά με κάποιο προιόν μας, μη διστάσετε να μας καλέσετε στο 26410-29056 ή να μας στείλετε ένα e-mail στο yfantismotoroil@gmail.com ώστε να βρούμε την καλύτερη δυνατή λύση.
Σας ευχαριστούμε που επισκέπτεστε το e-shop μας και σας διαβεβαιώνουμε ότι πρώτη μας σκέψη είναι η διαφύλαξη των συμφερόντων σας και η καλύτερη εξυπηρέτησή σας.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Η σταθερά υψηλή ποιότητα των προϊόντων μας είναι ο μόνος τρόπος να διατηρήσουμε την εμπιστοσύνη των πελατών και των καταναλωτών μας.
Στον τομέα της αυτοκίνησης, πιστεύουμε πως η ποιότητα πρέπει να είναι καταλυτικός παράγοντας. Επιλέγοντας ποιοτικά προϊόντα που καλύπτουν τις προδιαγραφές των κατασκευαστών δίνουμε στα προϊόντα μας επιπλέον διάρκεια ζωής.
Τα προϊόντα που εμπορευόμαστε έχουν περάσει από μια σειρά ποιοτικών ελέγχων που πραγματοποιούν οι αρμόδιοι φορείς.

Στοιχεία Αναζήτησης: Λιπαντικα, Λιπαντικα Αυτοκινητων Μοτοσυκλετων
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Νομός Αιτωλοακαρνανίας. Ηλεκτρονικά όλη την Ελλάδα.
Τρόποι πληρωμής
  • Με πιστωτική κάρτα
  • Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
Πιστωτικές Κάρτες
Συνεργαζόμενες τράπεζες
Φωτογραφίες
 
 
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα έως Παρασκευή από 08:00 έως 20:00
Σάββατο από 08:00 έως 13:00
 
Μοιράσου το: