Κατηγορίες
Παιδοχειρουργοί
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΤΑΜΠΟΛΙΔΗΣ, Ιατρός , Τηλ: 2310223321  Κιν: 6944627399 Email: n.stampolidis@yahoo.gr
Περιγραφή Επιχείρησης
Η Παιδοχειρουργική ή Χειρουργική Παίδων είναι η ειδικότητα της χειρουργικής που έχει ως αντικείμενο τις χειρουργικές παθήσεις των παιδιών, από τη νεογνική τους ηλικία έως την ενηλικίωσή τους.
Αξίζει να υπογραμμιστεί ότι τα παιδιά πρέπει να αξιολογούνται και να αντιμετωπίζονται διαφορετικά από τους ενήλικες, εξαιτίας της διαφορετικής φυσιολογίας του οργανισμού τους και της διαφορετικότητας των παθήσεών τους.
Στη διάρκεια της ειδίκευσής του ο παιδοχειρουργός εκπαιδεύεται όχι μόνο πάνω στην ιδιαίτερη φυσιοπαθολογία των παιδιών αλλά και στο πώς πρέπει να γίνεται η προσέγγιση των ασθενών σε αυτές τις ηλικίες.
Επιπλέον, σημειώνεται ότι στην περίπτωση των παιδιών ασθενών χρησιμοποιούνται διαφορετικά υλικά και εξοπλισμός απ’ ότι στους ενήλικες, ενώ οι χειρισμοί που απαιτούνται είναι εξαιρετικά λεπτοί και απαιτούν πολυετή εκπαίδευση του παιδοχειρουργού.
Οι σπουδές για την απόκτηση της συγκεκριμένης ειδικότητας διαρκούν επτά χρόνια (μετά την απόκτηση του πτυχίου της Ιατρικής). Από αυτά, τα τρία χρόνια αφορούν εκπαίδευση στη Γενική Χειρουργική και τέσσερα χρόνια στη Χειρουργική Παίδων.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
  • Βουβωνοκήλη
  • Ομφαλοκήλη
  • Περιποιήσεις τραυμάτων, εγκαυμάτων
  • Σκωληκοειδίτιδα

Στοιχεία Αναζήτησης: Παιδοχειρουργος, Βουβωνοκηλη, Ομφαλοκηλη, Χειρουργικη Παιδων, Χειρουργος Παιδων
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Β. Ελλάδα.
Τρόποι πληρωμής
  • Με μετρητά στην έδρα της επιχείρησης
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
Ωράριο Λειτουργίας
Κατόπιν ραντεβού
 
Μοιράσου το: