Κατηγορίες
Αναπηρικά & Ορθοπαιδικά Είδη, Ιατρικά Είδη - Όργανα - Εργαλεία, Ιατρικά Μηχανήματα & Συσκευές
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΓΩΓΟΣ, Υπεύθυνος Καταστημάτων  
Περιγραφή Επιχείρησης
Η εταιρεία ARTHROMED βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και δραστηριοποιείται στην εμπορία ιατρικών αναπηρικών ορθοπεδικών ειδών, παραϊατρικών αναλωσίμων και ιατρικού εξοπλισμού καθώς και στην παροχή τεχνογνωσίας και ποιοτικών υπηρεσιών στους πελάτες της.
Στην ARTHROMED, η φιλοσοφία μας είναι ο σεβασμός στον άνθρωπο και η φροντίδα των αναγκών του. Για αυτό και ένας τομέας της δραστηριότητάς μας, επικεντρώνεται στη φροντίδα των ανθρώπων τρίτης ηλικίας καθώς και των ανθρώπων που αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα (παραπληγίες, τετραπληγίες, ή βρίσκονται σε στάδιο αποθεραπείας μετά από ατύχημα).
Στην ARTHROMED αναπτύσουμε την κατ’ οίκον νοσηλεία σε συνεργασία με επιστημονικά καταρτισμένους συνεργάτες, που αναλαμβάνουν την επίδειξη και εφαρμογή των εξειδικευμένων μας προϊόντων.
Επίσης δραστηριοποιούμαστε ενεργά στο χώρο των παιδιών με κινητικά προβλήματα. Σε αποκλειστική συνεργασία με έναν από τους μεγαλύτερους οίκους του εξωτερικού, αναλαμβάνουμε τη μέτρηση και κατασκευή καθίσματος (με εκμαγείο ειδικά για τα παιδιά που παρουσιάζουν αδυναμία να σταθούν σε ένα συμβατικό αμαξίδιο.
Η αφοσίωση των στελεχών μας, η αμεσότητα των υπηρεσιών μας, η ποιότητα των προϊόντων και η υψηλή ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ του προσωπικού μας, έχουν εξασφαλίσει την επιτυχία της εταιρείας και το ΧΑΜΟΓΕΛΟ στους πελάτες της.

Έκθεση:
Βασιλίσσης Όλγας 120
Θεσσαλονίκη
τηλέφωνο: 2310818963
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων

Σε εμάς θα βρείτε:
Ορθοπεδικά βοηθήματα
Βακτηρίες
Αναπηρικά αμαξίδια
Ορθοπαιδικές ζώνες
Στρώματα κατά των κατακλίσεων
Ιατρικά
Μηχανήματα
Πιεσόμετρα
Tenses
Οξύμετρα
Διάφορα
Λαστέξ
Κάλτσες φλεβίτιδος
Ανατομικά υποδήματα
Τεχνητά μέλη
Slip κήλης
Αξεσουάρ περιποίησης & υγιεινής ποδιών
Ανατομικά μαξιλάρια
Επιδεσμικό υλικό
Είδη ακράτειας
Πνευμονολογικά
Οξυγόνα
C-PAP
Bi-PAP
Σπιρόμετρα
Αθλητιατρικά
Επιγονατίδες
Tapes
Επιστραγαλίδες basket
ΔΕΙΤΕ ΕΚΠΤΩΤΙΚΟ ΚΟΥΠΟΝΙ ΣΤΟΝ ΕΝΤΥΠΟ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΤΟΥ 11880.


Στοιχεία Αναζήτησης: Αναπηρικα Αμαξιδια, Αθλητιατρικα, Κατακλισεων Στρωματα, Πιεσομετρα, Ανατομικα Ειδη, Πανες Ακρατειας, Προϊοντα Περιποιησης Στομιας, Μπαστουνια Βαδιστικα, Καλτσες Πιεσης Φλεβιτιδα, Διαβητικα Ειδη, Ναρθηκες, Οξυμετρα, Συμπυκνωτες, Νεφελοποιητες, Νοσοκομειακα Κρεβατια
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Τρόποι πληρωμής
  • Με πιστωτική κάρτα
Πιστωτικές Κάρτες
Φωτογραφίες
 
 
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα έως Παρασκευή από 09:00 έως 21:00
Σάββατο από 09:00 έως 15:00
 
Μοιράσου το: