Κατηγορίες
Πόρτες Ειδικές, Αλουμίνια, Μεταλλικές Κατασκευές, Ρολά, Κουφώματα
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΡΟΥΜΠΟΥΚΗΣ  
Περιγραφή Επιχείρησης
Η εταιρεία ΣΤΡΟΥΜΠΟΥΚΗΣ ΔΙΑΜ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (STROUBOUKIS P.) ξεκίνησε ως οικογενειακή επιχείρηση το 1990 με έδρα το Αίγιο. Έκτοτε αναπτύσσεται συνεχώς με επενδύσεις στον εξοπλισμό, στην τεχνογνωσία αλλά και στις υπηρεσίες που αφορούν συστήματα αλουμινίου. Από τις μεγαλύτερες και πιο αξιόπιστες εταιρείες, κατατάσσεται στις κορυφαίες του αντικειμένου, καθώς παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις με μοναδική ποιότητα και πρωτοποριακό σχεδιασμό αρχιτεκτονικών συστημάτων αλουμινίου.
Η εταιρεία μας διαθέτει σήμερα ένα σύγχρονο εκθεσιακό χώρο, στο Αίγιο επί της Κανελλοπούλου 37, όπου εκθέτουμε τα περισσότερα συστήματα της ALUMIL, συστήματα αλουμινίου, ρολά αλουμινίου ALUMIL, εσωτερικές και θωρακισμένες πόρτες. Η έκθεση μας βρίσκεται ανάμεσα στους 20 εκθεσιακούς χώρους στην Ελλάδα.
Στον ίδιο χώρο της STROUBOUKIS P. θα βρείτε και όλα τα συστήματα αυτοματισμού της somfy, καθώς είμαστε ένα κατάστημα somfy expert. Μοτέρ, κάμερες, απομακρυσμένο έλεγχο από το κινητό, μοτέρ για αυλόπορτες κ.λπ.
Η κατασκευή των προϊόντων πραγματοποιείται με τα κατάλληλα σύγχρονα μηχανήματα , όπως τα πριόνια κοπής των προφίλ αλουμινίου, τις ειδικές πρέσες αέρος, γωνιάστρα για καλύτερη συνδεσμολογία των κατασκευών και λοιπό εξοπλισμό εργαλείων, απαραίτητων για την σωστή τοποθέτηση των κατασκευών μας. Η παραγωγική διαδικασία και το έμπειρο προσωπικό, σε συνδυασμό με τον τεχνολογικά προηγμένο εξοπλισμό των γραμμών παραγωγής μας, υλοποιούν άριστες ολοκληρωμένες κατασκευές που παραδίδονται συσκευασμένες έτοιμες για τοποθέτηση, από τα εξειδικευμένα συνεργεία μας. Έτσι, η οργάνωσή μας δίνει ευελιξία στην παραγωγή, ταχύτητα στον χρόνο παράδοσης, απόλυτο έλεγχο στο παραγόμενο προϊόν και προσεγμένη τοποθέτηση.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Αλουμίνια
Κουφώματα
Θωρακισμένες πόρτες
Μεταλλικές κατασκευές
Ρολά
Γκαραζόπορτες
Σιδηροκατασκευές
Ειδικές κατασκευές
Ειδικές κατασκευές σιδήρου
Θερμομονωτικά συστήματα
Συστήματα εξοικονόμησης ενέργειας
Εξοικονομώ κατ’ οίκον
Πόρτες ασφαλείας
Υαλοπετάσματα αλουμινίου
Παράθυρα, σήτες

Στοιχεία Αναζήτησης: Αλουμινια, Κουφωματα, Θωρακισμενες Πορτες, Μεταλλικες Κατασκευες, Ρολα, Γκαραζοπορτες, Σιδηροκατασκευες, Ειδικες Κατασκευες, Ειδικες Κατασκευες Σιδηρου, Θερμομονωτικα Συστηματα, Συστηματα Εξοικονομησης Ενεργειας, Εξοικονομω Κατ Οικον, Πορτες Ασφαλειας, Υαλοπετασματα Αλουμινιου, Παραθυρα
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Όλη τη δυτική Ελλάδα
Τρόποι πληρωμής
  • Με πιστωτική κάρτα
  • Με μετρητά στην έδρα της επιχείρησης
  • Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
  • Με χρεωστική
Πιστωτικές Κάρτες
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
 
Μοιράσου το: