Κατηγορίες
Ανυψωτικά Μηχανήματα, Μετακομίσεις & Μεταφορές
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΠΡΙΑΚΟΣ   Κιν: 6972183589
Περιγραφή Επιχείρησης
Η εταιρεία μας ξεκίνησε από τον πατέρα Απόστολο Μπριάκο και κατέληξε στον υιό Αλέξανδρο όπου με αγάπη, συνέπεια και αφοσίωση ανταπεξέρχεται σε κάθε είδους απαίτηση στο χώρο των φορτοεκφορτώσεων και ενοικιάσεων περονοφόρων ανυψωτικών μηχανημάτων (κλαρκ).
Είμαστε μια οικογενειακή επιχείρηση με πολυετή εμπειρία από το 1985 πάνω στον τομέα των φορτοεκφορτώσεων όπου προσπαθούμε και καταφέρνουμε μέχρι σήμερα με τις παροχές μας να ικανοποιούμε με ασφάλεια τις απαιτήσεις των πελατών μας.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Είμαστε πτυχιούχοι χειριστές περονοφόρων ανυψωτικών μηχανημάτων (κλαρκ) και τα μηχανήματά μας είναι όλα ασφαλισμένα για οποιαδήποτε ζημιά.
Αναλαμβάνουμε κάθε είδους φορτοεκφορτώση στο χώρο σας όλο το 24ωρο κατόπιν συνεννόησης.
Ενοικίαση περονοφόρων (κλαρκ) κατόπιν συνεννόησης.
Αναλαμβάνουμε ειδικές φορτοεκφορτώσεις και εργασίες σε βιομηχανικούς χώρους αλλά και όπου μας ζητηθεί όλο το 24 ωρο κατόπιν συνεννόησης σε όλη την Ελλάδα όπως επίσης και Φορτοεκφορτώσεις εκθεμάτων και εκθεσιακών περιπτέρων σε εκθεσιακούς και συνεδριακούς χώρους.

Στοιχεία Αναζήτησης: Κλαρκ, Clark, Περονοφορα, Ενοικιασεις Κλαρκ, Ενοικιασεις Περονοφορων, Εκφορτωσεις Αγαλματων, Φορτοεκφορτωσεις, Μετακομισεις, Μεταφορες
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Τρόποι πληρωμής
  • Με μετρητά στην έδρα της επιχείρησης
  • Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
Συνεργαζόμενες τράπεζες
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
Ωράριο Λειτουργίας
Όλο το 24ωρο.
 
Μοιράσου το: