Κατηγορίες
Κέτερινγκ (Catering), Εστιατόρια
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΟΛΥΖΩΗΣ  
Περιγραφή Επιχείρησης
Η εταιρεία μας για 35 χρόνια ήταν μια ιδέα που έγινε πραγματικότητα στηριζόμενη τόσο στην ευαισθησία όσο και στην εμπειρία της. Η POLIZOIS CATERING PLATANOS αναλαμβάνει και προσφέρει την τροφοδοσία σε δεξιώσεις γάμων, βαπτίσεων, ημερίδες, συνέδρια, σχολικές συνεστιάσεις, παιδικά πάρτυ. Σε μια εποχή που η έννοια της ποιότητας σπανίζει όπως σπανίζει άλλωστε και η προσήλωση στις παραδοσιακές μας αξίες η POLIZOIS CATERING υιοθετεί τον ρόλο και τον χαρακτήρα της ομόλογης μυθικής τροφού γνωρίζοντας εξ αρχής ότι το βασικότερο συστατικό της υγιεινής διατροφής είναι η ποιότητα των πρώτων υλών σε συνδυασμό με τον τρόπο παρασκευής τους. Θεωρώντας ότι ο επαγγελματισμός και το άψογο service σε συνδυασμό με τη γενικότερη φιλοσοφία της POLIZOIS CATERING για την τροφοδοσία θα αποτελέσουν κίνητρο επιλογής και εκτίμησης από την πλευρά σας. Δεν έχουμε παρά να σας διαβεβαιώσουμε ότι θα στεκόμαστε στο ύψος των περιστάσεων, αντάξια των απαιτήσεων και των προσδοκιών σας!
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Το φαγητό από την αρχαία εποχή, εκτός από ανάγκη είναι και απόλαυση, ευχαρίστηση. Γι’ αυτό τον λόγο εξάλλου όλοι οι λαοί δημιούργησαν τη γαστρονομική τους κουλτούρα. Από ευχαρίστηση περισσότερο και λιγότερο από ανάγκη και εμείς συστήσαμε τους Δειπνοσοφιστές για να απολαύσετε και να ζήσετε ευχάριστα τις προσωπικές σας στιγμές. Γιατί η ζωή μας κρύβει πολλά μυστικά και γεύσεις, κυριολεκτικά και μεταφορικά. Ας τα ανακαλύψουμε λοιπόν παρέα, και εσείς ως σοφιστές της ζωής και των προσωπικών σας στιγμών. Υπηρεσίες catering - Τροφοδοσίες - Βάπτισης μπουφέ - Δεξιώσεις γάμου - Δεξιώσεις βάπτισης - Συνέδρια - Ημερίδες - Παιδικά πάρτυ - Τροφοδοσία κοινωνικών εκδηλώσεων - Οργάνωση εκδηλώσεων Catering - Κέτερινγκ γάμου, βαπτίσεων, γενεθλίων πάρτυ - Εταιρικές εκδηλώσεις - Επαγγελματικά δείπνα. Ταχύτητα - Συνέπεια - Ποιότητα.

Στοιχεία Αναζήτησης: Μαγειρευτο Φαγητο, Catering Τιμες, Επαγγελματικα Δειπνα, Εγκαινια Καταστηματων, Τροφοδοσια Κοινωνικων Εκδηλωσεων
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Τρόποι πληρωμής
  • Με μετρητά στην έδρα της επιχείρησης
 
Μοιράσου το: