Κατηγορίες
Μετακομίσεις & Μεταφορές, Συσκευασία & Τυποποίηση, Μεταφορές Ξηράς
Περιγραφή Επιχείρησης
Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται πάνω από δέκα χρόνια στο χώρο των μεταφορών και των μετακομίσεων, με αποτέλεσμα την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών μας. Αναλαμβάνουμε μεταφορά ολόκληρων φορτίων και μικροδεμάτων, πραγματοποιούμε μετακομίσεις εταιρειών και φυσικών προσώπων σε πολλές πόλεις της Ελλάδας. Στόχος μας είναι να ανταποκριθούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις απαιτήσεις κάθε μεταφοράς σύμφωνα με τις ανάγκες σας, καθ' όλη τη διάρκεια της διαδικασίας, από την πρώτη μας επικοινωνία μέχρι και την παράδοση στον τελικό προορισμό. Το έμπειρο προσωπικό μας και ο στόλος μας μπορεί να ανταποκριθεί σε κάθε μεταφορά με ασφάλεια, συνέπεια και αξιοπιστία. Η εκτίμηση του κόστους της μετακόμισης παρέχεται δωρεάν. Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται, επίσης, και στο εμπόριο παλετών. Χάρη στην πολύχρονη εμπειρία μας, είμαστε σε θέση να καλύψουμε κάθε σας ανάγκη σε παλέτες.
Μπορούμε να καλύψουμε ένα εργοστάσιο, αλλά και ιδιώτες. Αγοράζουμε μεταχειρισμένες παλέτες όλων των ειδών, άρτιες ή μη. Ύστερα από επικοινωνία και σύμφωνα με την ποσότητα, οι παλέτες είτε παραλαμβάνονται από το χώρο σας, είτε παραδίδονται στην έδρα μας.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
  • Μετακομίσεις οικοσκευών
  • Αποθήκευση - Logistics
  • Εμπόριο παλετών

Στοιχεία Αναζήτησης: Παλετες, Εμποριο Παλετων, Παλετα, Εθνικες Μεταφορες, Αμπαλαζ, Αποθηκευσεις, Μεταχειρισμενες Παλετες, Αγορα Παλετας, Μετακομισεις, Μεταφορες
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Όλη την Ελλάδα
Φωτογραφίες
 
 
 
Μοιράσου το: