Κατηγορίες
Μετακομίσεις & Μεταφορές, Μεταφορικές Εταιρίες Εσωτερικού
Περιγραφή Επιχείρησης
Η εταιρεία ΑΣΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ μπορεί να αναλάβει ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ -ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ- ΑΝΥΨΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ αλλά και σε σε ολόκληρη την ΕΛΛΑΔΑ.
Η 15ετης εμπειρία που διαθέτουμε στις ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ-ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ και ΑΝΥΨΩΣΕΙΣ σάς εγγυάται ένα σίγουρο αποτέλεσμα. Μετακομίζουμε και μεταφέρουμε το σπίτι, το γραφείο ή την επιχείρησή σας από όποια περιοχή βρίσκεστε σε όποια περιοχή εσείς μας υποδείξετε.
Έχουμε αναλάβει σημαντικό αριθμό έργων τα οποία έχουμε υλοποιήσει με απόλυτη ασφάλεια. Κύρια χαρακτηριστικά μας είναι η άμεση εξυπηρέτηση με σεβασμώ πρός τον πελάτη. ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΜΑΣ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΤΙΜΗΣΗ.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Μεταφορές, μετακομίσεις, αποθηκεύσεις, ανυψώσεις, συσκευασίες οικοσκευών, αποσυναρμολόγηση και συναρμολόγηση επίπλων, αποσύνδεση και σύνδεση ηλεκτρικών συσκευών, συσκευασίες και μεταφορά έργων τέχνης, μεταφορά μουσικών οργάνων και μεγάλων αντικειμένων.

Στοιχεία Αναζήτησης: Μεταφορες, Μετακομισεις, Ανυψωτικη Μετακομιση, Οικονομικη Μεταμομιση, Metakomisis, Μεταφορα Οικοσκευης, Μεταφορα Γραφειων, Συσκευασια Οικοσκευης, Αμπαλαζ, Μεταφορα Πιανου, Μεταφορα Εργων Τεχνης, Μεταφορες Σε Εκθεσιακα Κεντρα
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Όλη την Αττική
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
 
Μοιράσου το: