Κατηγορίες
Δερματολόγοι - Αφροδισιολόγοι
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΤΙΜΟΘΕΟΣ ΜΙΧΑΣ , Τηλ: 2109566887  Κιν: 6937422232 Email: timichas@otenet.gr
Θεραπεία Ακμής
Περιγραφή Επιχείρησης
Ο ιατρός Μίχας Τιμόθεος σπούδασε Ιατρική στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας. Ειδικεύτηκε στην Δερματολογία Αφροδισιολογία στα Νοσοκομεία Ευαγγελισμός και Ανδρέας Συγγρός. Μετά τις εξετάσεις ειδικότητας εργάστηκε σαν Πανεπιστημιακός Βοηθός στο Νοσοκομείο Συγγρός και στην συνέχεια σαν ειδικευμένος Δερματολόγος στο Δερματολογικό τμήμα του Ευαγγελισμού. Μέχρι τον Ιούνιο 2003 εργάστηκε σαν Θεραπευτής Ιατρός στο ΙΚΑ Καλλιθέας. Το ιατρείο του κ. Μίχα βρίσκεται στην Καλλιθέα στην οδό Ανδρομάχης 63.
Μέλος της Ελληνικής Δερματολογικής Εταιρίας, της European Academy of Dermatology και της American Academy of Dermatilogy.
Μέλος του Συνδέσμου Χριστιανών Ιατρών και Οδοντιατρών.
Συμμετοχές: με εργασίες στις συνεδριάσεις της Ελληνικής Δερματολογικής Εταιρείας και της European Academy of Dermatology. Παρακολούθηση Συνεδρίων των ώς άνω επιστημονικών εταιριών καθώς και της American Academy of Dermatology.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Ο ιατρός κος Μίχας είναι πιστοποιημένος με την ηλεκτρονική συνταγογράφηση και διάγνωση, γι αυτό να έχετε τα ασφαλιστικά σας βιβλιάρια για να μπορώ να σας δίδω ηλεκτρονικές συνταγές. Πραγματοποιώ μικροεπεμβάσεις στο δέρμα όπως διαθερμοπηξίες, κρυοπηξίες, επιδερμικές δοκιμασίες σε αλλεργική δερματίτιδα, δερματοσκόπηση σε σπίλους με δερματοσκόπια dermlite πολωμένου φωτός και Heine Delta 10 με κεδρέλαιο κ.α.

Στοιχεία Αναζήτησης: Κρυοθεραπεια, Διαθερμοπηξια, Ακμη, Δερματοσκοπηση Σπιλων, Κλινικη Δερματολογια
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Φωτογραφίες
 
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα Τρίτη Πέμπτη και Παρασκευή από 17:30 έως 20:30
Τρίτη και Πέμπτη από 10:00 έως 12:00
 
Μοιράσου το: