Κατηγορίες
Αντίκες & Παλαιοπωλεία
Περιγραφή Επιχείρησης
Στο κέντρο της Αθήνας στην Αττική εδρεύει εδώ και αρκετά χρόνια το παλαιοπωλείο μας “ΠΑΛΑΙΟΠΩΛΕΙΟ ΘΕΜΗΣ”. Είναι μία οικογενειακή επιχείρηση που ξέρει να εκτιμά αντίκες και κάθε παλαιό αντικείμενο, και αποτελεί το βιβλιοπωλείο παλαιών βιβλίων της Αθήνας αλλά και της Θεσσαλονίκης.
Χάρη στη μακροχρόνια εμπειρία μας στο χώρο της αντίκας και των παλαιών επίπλων, έχουμε καταφέρει το παλαιοπωλείο μας να αποτελεί πρώτη επιλογή των συλλεκτών, διακοσμητών και ιδιωτών, που εμπιστεύονται εδώ και χρόνια την ποιότητα των συλλογών μας, και επιστρέφουν συχνά στο παλαιοπωλείο μας για να δουν τις συλλογές μας, που ανανεώνονται καθημερινά.
Τώρα, διαθέτουμε και υποκατάστημα στη Θεσσαλονίκη όπου μπορείτε να βρείτε μία τεράστια ποικιλία από παλαιά αντικείμενα και έπιπλα....
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
ΣΤΟ ΠΑΛΑΙΟΠΩΛΕΙΟ ΜΑΣ όλα αυτά τα χρόνια επιλέγουμε με μεγάλη προσοχή παλαιά έπιπλα, αντίκες, κόμικς και συλλογές βιβλίων, δίσκους μουσικής, πίνακες ζωγραφικής και πολλά οικιακά αντικείμενα και αντικείμενα καθημερινή χρήσης, τα οποία συντηρούμε με άριστο τρόπο και τα προσφέρουμε στους πελάτες μας σε άψογη κατάσταση και στις καλύτερες τιμές της αγοράς, είτε ως χρηστικά αντικείμενα είτε ως συλλεκτικά και αντίκες.
Μέσα από την μεγάλη ποικιλία παλαιών αντικειμένων που διαθέτουμε, στο παλαιοπωλείο μας στο κέντρο της Αθήνας, μπορείτε να βρείτε αντίκες και παλαιά αντικείμενα από κάθε εποχή και για κάθε γούστο για να ομορφύνετε το σπίτι ή για να το κάνετε δώρο σε κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο.
Ταχεία εξυπηρέτηση με ένα τηλέφωνό σας!
Επικοινωνήστε μαζί μας για να αγοράσουμε τα παλιά σας αντικείμενα τοις μετρητοίς σε όλη την Αττική.

Στοιχεία Αναζήτησης: Αντικες, Παλαια Επιπλα, Συλλογες Βιβλιων, Δισκοι Μουσικης, Πινακες Ζωγραφικης, Εργα Τεχνης, Αγοραζω Μετρητοις Παλαια Επιπλα, Συλλεκτικα Αντικειμενα, Κομικς, Οικιακα Ειδη Και Σκευη, Αδειαζουμε Αποθηκες, Αδειαζουμε Υπογεια
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Φωτογραφίες
 
 
 
Μοιράσου το: