Κατηγορίες
Κλιματισμός
Περιγραφή Επιχείρησης
H εταιρεία Air Comfort Solutions ασχολείται με τη μελέτη, εγκατάσταση, την εμπορία και τη συντήρηση συστημάτων ψύξεως, θέρμανσης, κλιματισμού, εξαερισμού και πυροπροστασίας. Οι παραπάνω παροχές αφορούν σε δημόσιους και ιδιωτικούς χώρους στο Νομό Μεσσηνίας. Παρακολουθούμε προσωπικά και ελέγχουμε κάθε λεπτομέρεια εξασφαλίζοντας την άψογη και οικονομική λειτουργία κάθε εγκατάστασης. Ειδικευόμαστε στην εγκατάσταση του κλιματισμού, της θέρμανσης, του εξαερισμού & της ψύξης μέσα σε υπάρχουσες εγκαταστάσεις καθώς και σε νέες κατασκευές. Επίσης, αναλαμβάνουμε την τακτική συντήρηση μονάδων ψύξη, αερισμού και κλιματισμού.
Σκοπός των υπηρεσιών μας είναι η βελτίωση της ατμοσφαιρικής ποιότητας, των θερμοκρασιών ελέγχου και η δημιουργία ενός ιδανικού περιβάλλοντος στο χώρο του πελάτη. Οι ολοκληρωμένες λύσεις και η αξιοπιστία των υπηρεσιών μας εξασφαλίζουν στον πελάτη υψηλή ποιότητα και απόδοση.
Αρχή της εταιρείας μας αποτελεί η χρήση των απαραίτητων υλικών κι εξαρτημάτων (ψυκτικά δίκτυα, καλώδια, υλικά στήριξης , ψυκτικά υγρά) δίνοντας έμφαση στο καλό αισθητικό αποτέλεσμα καθώς και τη λειτουργικότητα.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Παρέχουμε ολοκληρωμένες τεχνικές υπηρεσίες για την εγκατάσταση όλων των συστημάτων κλιματισμού και αερισμού:
Πολυδιαιρούμενα συστήματα inverter με ποικιλία μονάδων (MULTI)
Ημικεντρικά συστήματα
Πολυδιαιρούμενα – πολυζωνικά συστήματα μεταβλητής ροής ψυκτικού υγρού (VRV-VRF)
Αντλίες θερμότητας διαιρούμενου τύπου για ενδοδαπέδια ψύξη & θέρμανση
Αερόψυκτοι και υδρόψυκτοι ψύκτες νερού
Ολοκληρωμένα δίκτυα αερισμού – εξαερισμού
Φροντίζουμε, οι εργασίες μας να γίνονται στο προκαθορισμένο χρονοδιάγραμμα ενώ παρέχουμε ολοκληρωμένη τεχνική υποστήριξη μετά την ολοκλήρωση του έργου.

Στοιχεία Αναζήτησης: Επισκευη, Συντηρηση, Ψυξη, Οικιακες Συσκευες, Κλιματιστικα
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Καλαμάτα, Κυπαρισσία, Γαργαλιάνοι
Ωράριο Λειτουργίας
Καθημερινά από 08:00 έως 20:00
 
Μοιράσου το: