Κατηγορίες
Αρχιτέκτονες & Αρχιτεκτονικά Γραφεία, Ενεργειακοί Επιθεωρητές, Ανακαίνιση - Αναπαλαίωση Κτιρίων, Πολιτικοί Μηχανικοί
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΦΟΥΝΤΑΔΑΚΗΣ, Υπεύθυνος , Τηλ: 2105775204  Κιν: 6972896150 Email: info@gfp.gr
Περιγραφή Επιχείρησης
Το αρχιτεκτονικό γραφείο ιδρύθηκε στις αρχές του 2008 με έδρα το Ίλιον Αττικής. Το γραφείο στελεχώνεται από νέους αλλά έμπειρους μηχανικούς και διαθέτει αξιόλογους συνεργάτες μηχανικούς όλων των ειδικοτήτων. Στόχος του είναι να προσφέρει υψηλής ποιότητας ολοκληρωμένες υπηρεσίες σύμφωνα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις των πελατών σε εύλογο χρονικό διάστημα, προσδοκώντας σε μακροχρόνιες συνεργασίες. Εγγύηση για τον στόχο αυτό αποτελούν η επαγγελματική αξιοπιστία και συνέπεια σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία και την τεχνική αναβάθμιση των υπηρεσιών του.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Έχοντας αναπτύξει ένα ισχυρό δίκτυο συνεργατών, το γραφείο μας μπορεί να καλύψει οποιαδήποτε ανάγκη σας για μελέτη αρχιτεκτονική, στατική, μηχανολογική, ενεργειακή, τοπογραφική.
Επίσης αναλαμβάνουμε την έκδοση οικοδομικών αδειών όλων των τύπων όπως: άδεια οικοδομής νέου κτηρίου, άδεια προσθήκης σε υπάρχον κτήριο, νομιμοποίηση κτηρίου, αλλαγή χρήσης, αναθεώρηση οικοδομικής άδειας, άδεια λειτουργίας καταστήματος.
Το γραφείο προσφέρει εξειδικευμένες και μεμονωμένες υπηρεσίες για οποιασδήποτε μορφής ή αξίας ανακαίνιση και αναλαμβάνει τόσο τις εργασίες αναβάθμισης της κατοικίας σας με εξειδικευμένα συνεργεία και ποιοτικά υλικά, όσο και την ολοκληρωμένη υποστήριξη της διαδικασίας υποβολής των δικαιολογητικών και επαφών με τους αρμόδιους φορείς του προγράμματος "εξοικονομώ κατ' οίκον".
Αναλαμβάνουμε τη διαδικασία ένταξης του αυθαίρετου ακινήτου σας στο νέο Ν4178/13, εκδίδουμε πιστοποιητικό ενεργειακής απόδοσης όπως επίσης και βεβαίωση νομιμότητας, τα οποία είναι απαραίτητα για κάθε νομική ή συμβολαιογραφική πράξη που θα αφορά το ακίνητο.

Στοιχεία Αναζήτησης: Τακτοποιησεις Αυθαιρετων, Ενεργειακα Πιστοποιητικα, Αδειες Οικοδομων, Βεβαιωσεις Νομιμοτητας Νομιμοποιηση Κτιριων, Βεβαιωσεις Μεταβιβασεις, Αρχιτεκτονικες Μελετες, Τοπογραφικα, Φωτορεαλιστικα, Ταυτοτητα Κτηριων, Κατασκευες, Energiaka, Taktopoiiseis, Ανακαινισεις Κατοικων, Αδεια Λειτουργιας, Ανακαινισεις Καταστηματων
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Όλη την Αττική.
Τρόποι πληρωμής
  • Με αντικαταβολή
  • Με μετρητά στην έδρα της επιχείρησης
  • Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
Συνεργαζόμενες τράπεζες
Φωτογραφίες
 
 
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα
Τρίτη
Πέμπτη και Παρασκευή από 09:00 έως 14:00 & από 17:00 έως 20:00
Τετάρτη από 09:00 έως 14:00.
 
Μοιράσου το: