Κατηγορίες
Διαιτολόγοι
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, Κλινική Διαιτολόγος , Τηλ: 2106813644  Κιν: 6944470457 Email: info@dnc.gr
Διαιτολογικά Κέντρα
Διατροφολογικά Κέντρα
Διατροφολόγοι
Κλινικοί Διαιτολόγοι
Περιγραφή Επιχείρησης

Γεννήθηκα στον Πειραιά, όπου έλαβα και τη βασική μου εκπαίδευση (Δημοτικό – Γυμνάσιο – Λύκειο). Στη συνέχεια, και ύστερα από Πανελλήνιες Εξετάσεις, σπούδασα στο Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας του «Χαροκοπείου Πανεπιστημίου», απ’ όπου απεφοίτησα το 1987. ΄Εκτοτε και μέχρι σήμερα ανελλιπώς, παρέχω τις υπηρεσίες μου ως Κλινική Διαιτολόγος. Και συγκεκριμένα έχω εργαστεί:

 • 1987 – 1988: στο «Νοσοκομείο Μεταξά»
 • 1989 – 1993: στο Διαιτολογικό Τμήμα του «Απολλωνίου Θεραπευτηρίου»
 • 1990 – 1991: στα «Swiss Slimming Center» στο Υποκατάστημα Ψυχικού
 • Τον Απρίλιο του 1991 ιδρύω το προσωπικό μου Διαιτολογικό Γραφείο υπό την επωνυμία «Diet Nutrition Center» με έδρα το Χαλάνδρι Αττικής.


Ειδικεύομαι στις διατροφικές – διατροφολογικές μεθόδους πρόληψης και αντιμετώπισης της παχυσαρκίας και των επιπτώσεών της στον ανθρώπινο οργανισμό (σακχαρώδης διαβήτης, καρδιαγγειακά νοσήματα, υπέρταση κ.ά.).
Συμμετέχω ενεργά στα επιστημονικά δρώμενα του γνωστικού μου αντικειμένου (συνέδρια, επιμορφωτικά σεμινάρια κλπ.), ενίοτε και ως εισηγητής, όπως στο Πανελλήνιο Συμπόσιο με θέμα: «Διατροφή – Υγεία - Οικονομία με την εισήγηση : «Η παχυσαρκία και η θεραπεία της: Μέθοδοι – Συστάσεις και αντικειμενικές δυσκολίες».
Αρθρογραφώ συστηματικά στον εξειδικευμένο τύπο για θέματα του επιστημονικού μου πεδίου.

Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
 • Αδυνάτισμα – Παχυσαρκία
  Το κλειδί της επιτυχίας στην απώλεια του βάρους και κυρίως στη διατήρησή της είναι η εστίαση στην αλλαγή των διατροφικών συνηθειών.
 • Χοληστερόλη – Καρδιοπάθεια
  Βασική προϋπόθεση στην πρόληψη της στεφανιαίας νόσου είναι να διατηρούμε χαμηλές τις τιμές της LDL “κακής” χοληστερόλης και υψηλές τις τιμές της HDL “καλής” χοληστερόλης.
 • Υπέρταση
  Σημαντική βελτίωση της νόσου ή πρόληψη αυτής επιτυγχάνουμε με την αλλαγή των συνηθειών διατροφής και την άσκηση.
 • Εγκυμοσύνη – Θηλασμός
  Σημαντικός ο ρόλος της διατροφής κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης για αποφυγή διαβήτη κύησης, καισαρικής τομής ή αύξηση του βάρους του εμβρύου. Στο θηλασμό επίσης τη μεγαλύτερη σημασία τη δίνουμε στην ισορροπία της διατροφής.
 • Μεταβολισμός
  Ο μεταβολικός ρυθμός μας επηρεάζεται από τα συχνά γεύματα, το νερό, την άσκηση και την απώλεια βάρους.
 • Σακχαρώδης διαβήτης
  Ένα ύπουλο μεταβολικό πρόβλημα που έχει μια απλή λύση: ισορροπημένη διατροφή και άσκηση.
 • Παιδική παχυσαρκία
  Διδασκαλία των κανόνων της σωστής διατροφής με σκοπό την επίτευξη φυσιολογικού βάρους στην ενήλικη ζωή.

Στοιχεία Αναζήτησης: Παιδικη Παχυσαρκια, Διατροφη Διαβητικου, Παχυσαρκια, Διατροφη Εγκυμοσυνης, Χοληστερινη, Δυσκοιλιοτητα, Διατροφη Στο Θηλασμο, Λιπομετρηση, Αδυνατισμα, Διαιτα, Σωστη Διατροφη, Υπερταση, Καρδιοπαθεια, Μεταβολισμος
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Φωτογραφίες
 
 
Ωράριο Λειτουργίας
Τρίτη Πέμπτη και Σάββατο από 07:30 -14:30
Δευτέρα
Τετάρτη και Παρασκευή από 14:30 έως 21:30
 
Μοιράσου το: