Κατηγορίες
Καθαρισμός Χώρων, Διαχείριση Κτιρίων, Απολυμάνσεις - Απεντομώσεις
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΒΟΥΡΒΑΧΗ, Υπεύθυνη Επικοινωνίας , Τηλ: 2103478908  Κιν: 6936724406 Email: info@atticlean.gr
Περιγραφή Επιχείρησης
Η atticlean είναι μία σύγχρονη εταιρεία γενικών καθαρισμών και Διαχείρισης κτηρίων, ικανή να αντεπεξέλθει με αξιώσεις στις ανάγκες και στις προσδοκίες και του πιο απαιτητικού πελάτη για τον επαγγελματικό και για τον ιδιωτικό του χώρο.
Σκοπός μας είναι να δημιουργούμε μακροχρόνιες σχέσεις με πελάτες που αναζητούν ποιοτικές, σύγχρονες και οικονομικές λύσεις για όλες τις ανάγκες καθαρισμού ή διαχείρισης των χώρων τους, παρέχοντάς τους υπηρεσίες υψηλού επιπέδου σε ανταγωνιστικές τιμές.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων

Για τον καθαρισμό των χώρων σας διαθέτουμε κινητά συνεργεία, αποτελούμενα από ελεγμένο, μόνιμο και έμπιστο προσωπικό καθαριότητας, πλήρως εφοδιασμένα με επώνυμα απορρυπαντικά και συντηρητικά μέσα ενώ για τη διαχείριση των κτηρίων σας, οι έμπειροι διαχειριστικοί μας σύμβουλοι θα σας απαλλάξουν από όλες τις ευθύνες της διαχείρισης με τον πιο οικονομικό και ασφαλή τρόπο.
Δίνοντας έμφαση στην τήρηση των συμφωνιών με τον πελάτη, στην ποιότητα των υλικών μας και στον έλεγχο του προσωπικού μας, επιτυγχάνουμε τον άριστο καθαρισμό των χώρων και την πλήρη ικανοποίηση των πελατών μας.

  • Δωρεάν έκδοση κοινοχρήστων για όσο διαρκεί η συνεργασία μας.
  • Δωρεάν ο πρώτος μήνας καθαρισμού της πολυκατοικίας σας.
  • Δωρεάν τοποθέτηση και χρήση πυροσβεστήρων στους πελάτες μας.
  • Οικονομικά πακέτα παροχών.

Εμείς έχουμε εκπτώσεις μόνο στις τιμές και όχι στην ποιότητα.


Στοιχεία Αναζήτησης: Καθαρισμοι Κτηριων, Συνεργεια Καθαρισμου, Καθαρισμοι Πολυκατοικιων, Διαχειριση Πολυκατοικιων, Καθαρισμος Χωρων, Εκδοση Κοινοχρηστων, Διαχειριση Πολυκατοικιας, Καθαρισμοι Κτηριων, Katharismos Ktirion, Γενικοι Καθαρισμοι, Καθαρισμου, Katharismoi, Εξυπηρετηση Κτηριων, Κτηριων Καθαρισμος
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Αττική
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
 
Μοιράσου το: