Κατηγορίες
Μετακομίσεις & Μεταφορές, Αποκομιδή - Αποτέφρωση Απορριμμάτων, Γερανοί
Περιγραφή Επιχείρησης
Η εταιρεία Ανυψωμεταφορική Πατρών – Αθανάσιος Κοτσώνης ιδρύθηκε το 1960 στην Πάτρα και δραστηριοποιείται στο χώρο της μετακόμισης, μεταφοράς, συσκευασίας και αποθήκευσης, παρέχοντας σύγχρονες και ολοκληρωμένες λύσεις. Πρόκειται για μια οικογενειακή επιχείρηση, με εμπειρία που «μετράει» περισσότερα από 50 χρόνια, καλύπτοντας τις ανάγκες των πελατών της σε ολόκληρη την Ελλάδα.
Στόχος μας είναι η παροχή αξιόπιστων και οικονομικών υπηρεσιών μετακομίσεων και πάσης φύσεως μεταφορών. Η ύπαρξη μόνιμου και εξειδικευμένου προσωπικού με πολυετή εμπειρία και ο σύγχρονος στόλος μας, που αποτελείται από ειδικά ανυψωτικά γερανοφόρα μηχανήματα και από φορτηγά όλων των τύπων, μας δίνουν τη δυνατότητα να παρέχουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες για οποιαδήποτε μεταφορά – μετακόμιση.
Ειδικότερα, αναλαμβάνουμε εξ ολοκλήρου τη διαδικασία μετακόμισης της οικοσκευής σας. Κατόπιν αιτήσεώς σας, εκτιμητής της εταιρείας επισκέπτεται το χώρο σας προκειμένου να εκτιμήσει τις ιδιαιτερότητες της εκάστοτε μεταφοράς – μετακόμισης, προτείνοντάς σας πάντοτε μια λογική τιμή. Επιπλέον, ειδικευόμαστε στις μεταστεγάσεις δημόσιων υπηρεσιών, οργανισμών κ.λπ.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
  • Μεταστεγάσεις δημόσιων υπηρεσιών, οργανισμών κ.λπ.
  • Μισθώσεις κάδων μπαζών – containers
  • Συσκευασία – αποσυσκευασία οικοσκευών, μοντάρισμα – ξεμοντάρισμα και πλήρες αμπαλάζ αυτών.
  • Μεταφορές ογκωδών αντικειμένων: πιάνων, χρηματοκιβωτίων, μηχανημάτων κ.ά.

Στοιχεία Αναζήτησης: Μεταστεγασεις Δημοσιων Υπηρεσιων, Μισθωσεις Καδων Μπαζων, Συσκευασια Οικοσκευων, Αποσυσκευασια Οικοσκευων, Αμπαλαζ Οικοσκευων, Συναρμολογηση Επιπλων, Συνδεση Ηλεκτρικων Συσκευων, Μεταφορες Πιανων, Μεταφορες Εργων Τεχνης, Μεταφορες Χρηματοκιβωτιων
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Φωτογραφίες
 
 
 
Μοιράσου το: