Κατηγορίες
Ξυλεία, Είδη & Υλικά Επιπλοποιίας, Καταστήματα Τύπου Φτιάξτο Μόνος Σου, Επεξεργασία Ξύλου
Περιγραφή Επιχείρησης
Η Εταιρεία Αφοί Κολυβά με την ίδρυσή της, εισήγαγε στην Ελλάδα μια νέα ευρωπαϊκή αντίληψη στο χώρο του ξύλου, που σαν στόχο της είχε αφενός να δώσει στον πελάτη την ικανοποίηση της δημιουργίας μέσα από το προϊόν και αφετέρου την δυνατότητα κατασκευής οικονομικών και ποιοτικών λύσεων με άμεση παράδοση, μέσα από μια μεγάλη γκάμα υλικών και χρωμάτων χωρίς περιορισμούς.
Με την πάροδο του χρόνου την ιδέα ακολούθησαν και άλλοι όμως το φτιάχτο μόνος σου πρωτοπόρος στο χώρο εξελίσσεται συνεχώς και φροντίζει να εκσυγχρονίζεται τεχνολογικά και να ακολουθεί τις νέες τάσεις ώστε να προσφέρει στους πελάτες του υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και αισθητικής.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων

Αναλαμβάνουμε:

  • Επεξεργασία ξύλου
  • Επεξεργασία μελαμίνης 
  • Επεξεργασία μασίφ ξύλου
  • Συγκόλληση περιθωρίου PVC
  • Μελέτη - Σχεδιασμός & συμβουλές για κατασκευή κουζίνας - επίπλων - ντουλαπιών
  • Μεταφορά με δικά μας μέσα για παράδοση εντός Αττικής ή μέσω πρακτορείων για παράδοση πανελλαδικά.

Σε εμάς θα βρείτε μεγάλη γκάμα προϊόντων ξυλείας, μελαμίνη ή μασίφ ξύλο, πάγκους, πορτάκια, πατώματα, εσωτερικές πόρτες και υλικά επιπλοποιίας, όπως μεντεσέδες, οδηγούς συρταριών, συστήματα ανύψωσης, πόμολα, νεροχύτες, μπαταρίες, απορροφητήρες.
Άμεση εξυπηρέτηση!


Στοιχεία Αναζήτησης: Εμποριο Ξυλειας, Οδηγοι Συρταριων, Eltop, Interwood, Blum, Πατωμα Πατωματα, Μηχανισμοι Κουζινας Μηχανισμος Κουζινας, Μελαμινη Μελαμινες, Πορτακια Πορτακι Κουζινας, Πομολα Πομολο, Μεντεσεδες Μεντεσες, Παγκοι Παγκος Κουζινας, Υλικα Επιπλοποιιας, Επεξεργασια Ξυλειας Επεξεργασια Ξυλου
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Όλη την Ελλάδα
 
Μοιράσου το: