Κατηγορίες
Ψυχίατροι
Περιγραφή Επιχείρησης
Ο Γιάννης Ανδριόπουλος είναι Ψυχίατρος και Ψυχοθεραπευτής. Γεννήθηκε το Νοέμβριο του 1972 στην Αθήνα. Σπούδασε στο Πανεπιστήμιο της Μπολόνια όπου αποφοίτησε με άριστα (108/110). Ειδικεύτηκε στην Ψυχιατρική στην αντίστοιχη κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών. Το 2008 ανακηρύχθηκε Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Πατρών. Έχει δημοσιεύσει εργασίες σε Διεθνή και Ελληνικά επιστημονικά περιοδικά και ανακοινώσεις σε συνέδρια. Έχει συμμετάσχει σε πολλά σημαντικά συνέδρια ως εισηγητής. Από το 2015 είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Νευροψυχιατρικής Εταιρείας. Παρέχει ψυχιατρική φροντίδα, ψυχοθεραπεία και συμβουλευτική σε πάσχοντες από συναισθηματικές, αγχώδεις και ψυχωτικές διαταραχές, διαταραχές συμπεριφοράς και προσωπικότητας καθώς και σε ανθρώπους με προβλήματα ψυχοσωματικής ιατρικής και ψυχοκοινωνικής προσαρμογής. Παρέχει επίσης ψυχοθεραπευτική και συμβουλευτική βοήθεια σε εκείνους που βιώνουν προσωπικές ή οικογενειακές, ψυχολογικές και ψυχοκοινωνικές δυσκολίες. Υπάρχει ιδιαίτερη, κλινική και ερευνητική ενασχόληση με ειδικές διαταραχές συμπεριφοράς των νέων που αφορούν τον αυτοέλεγχο, τη διατροφική συμπεριφορά, τη λήψη αλκοόλ, τη χρήση ψυχοτρόπων ουσιών, τα τυχερά παιχνίδια και το διαδίκτυο.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Στο ιατρείο γίνεται επιστημονικά άρτια διάγνωση και αντιμετώπιση όλου του φάσματος των ψυχιατρικών διαταραχών. Χρησιμοποιώ εκείνα μόνο τα θεραπευτικά μέσα που έχουν αδιαμφισβήτητα τεκμηριώσει την αποτελεσματικότητά τους και την ασφάλειά τους. Εφαρμόζω διαγνωστικούς και θεραπευτικούς αλγορίθμους που οδηγούν σε καλύτερο και γρηγορότερο αποτέλεσμα. Εκτός από την βελτιστοποίηση και τον εξορθολογισμό της φαρμακευτικής αγωγής εφαρμόζω επίσης, εκεί που χρειάζεται, Γνωσιακή – Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεία, Θεραπεία Σχημάτων, Ψυχαναλυτικά Προσανατολισμένη Ψυχοθεραπεία και Υποστηρικτική Ψυχοθεραπεία. Ασχολούμαι ιδιαίτερα με την κατάθλιψη, όλες τις αγχώδεις διαταραχές (διαταραχή πανικού, αγοραφοβία, κοινωνική φοβία, άλλες φοβίες) και ιδιαίτερα με την Ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή, τις ψυχοσωματικές διαταραχές (συμπεριλαμβανομένων της χρόνιας αϋπνίας, της κόπωσης και του πόνου), τις συμπεριφορικές εξαρτήσεις (διαδίκτυο, τυχερά παιχνίδια) και τις ψυχοσεξουαλικές διαταραχές. Στις σοβαρότερες ψυχικές διαταραχές (διπολική διαταραχή και ψυχώσεις) στοχεύω πάντα στην βελτιστοποίηση της φαρμακευτικής αγωγής, την αποφυγή της πολυφαρμακίας και στην εξατομίκευση της πρόγνωσης.

Στοιχεία Αναζήτησης: Αγχος, Καταθλιψη, Διπολικη Διαταραχη, Ψυχωση, Γνωσιακη Ψυχοθεραπεια, Κριση Πανικου, Ανοια, Φοβια, Ψυχοθεραπευτες
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Φωτογραφίες
 
 
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα έως Παρασκευή πρωί
Δευτέρα
Τρίτη και Πέμπτη απόγευμα κατόπιν ραντεβού
 
Μοιράσου το: