Κατηγορίες
Ταπετσαρίες Επίπλων, Έπιπλα Γενικά
Περιγραφή Επιχείρησης
Οικογενειακή επιχείρηση δεύτερης γενιάς, που δραστηριοποιείται στον χώρο του επίπλου με ιδιαίτερη εξειδίκευση στον τομέα της ταπετσαρίας. Στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της (εργαστηριακός και εκθεσιακός χώρος) στον Γέρακα Αττικής, με χρήση των καλύτερων πρώτων υλών, έχοντας ως εφόδια την πολυετή εμπειρία, τη βαθιά γνώση του αντικειμένου, το μεράκι και τη διάθεση και με εργαλείο τις παραδοσιακές τεχνικές αναλαμβάνει κάθε είδους κατασκευή και ανακατασκευή επίπλων και διεκπεραιώνει τη διαμόρφωση και διακόσμηση εσωτερικών χώρων. Η παραλαβή και αποστολή αντικειμένων από και προς τον χώρο σας αποτελεί δική μας ευθύνη και διεκπεραιώνεται υπεύθυνα από το προσωπικό μας με δικά μας μέσα.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Μελέτη εσωτερικού χώρου με επίσκεψη στον χώρο σας. Κατασκευή καναπέδων, πολυθρονών και λοιπών καθισμάτων επί παραγγελία, σε κάθε μορφή, με ξύλινο σκελετό από μασίφ οξιά, ανάρτηση καθίσματος με σούστα, ανάρτηση πλάτης με ελικοειδές σπείρωμα, εσωτερική επένδυση με επίστρωση βαμβακιού, λάστιχου και ακρυλικής βάτας, επένδυση φόδρας, μαξιλάρια καθίσματος - πλάτης από latex ή λάστιχο, με επίστρωση βάτας και κελύφιο φόδρας (100% βαμβάκι) ή γεμισμένα με πούπουλο, πολυεστερική ίνα εισαγωγής, stick latex μέσα σε κελύφιο πουπουλόπανου, με εσωτερικές ζώνες. Ανακατασκευή καναπέδων, πολυθρονών και λοιπών καθισμάτων με αντικατάσταση του υλικού επένδυσης ή με μερική/ολική αντικατάσταση των υλικών της εσωτερικής υποδομής και με δυνατότητα τροποποίησης του σχεδίου. Διάθεση υφασμάτων και άλλων υλικών (τεχνόδερμα, φυσικό δέρμα) καθώς και διακοσμητικών αξεσουάρ. Κατασκευή επίπλων επί παραγγελία, με χρήση ελληνικής καρυδιάς, αμπούρας, οξιάς, καπλαμάδων από ρίζα και με εφαρμογή διαφόρων τεχνοτροπιών διακόσμησης επιφανειών (μαρκετερί).

Στοιχεία Αναζήτησης: Καναπες, Ανακατασκευη, Κατασκευη, Πολυθρονα, Επισκευη, Καθισμα, Υφασμα Ταπετσαριας, Μπερζερα, Ταμπουρε, Ταπετσαρια Καρεκλας, Ταπετσαρια Επιπλου, Τραπεζι, Ταπετσαρια Σαλονι, Σκαμπο
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Αττική και επαρχία.
Τρόποι πληρωμής
  • Με πιστωτική κάρτα
  • Με αντικαταβολή
  • Με μετρητά στην έδρα της επιχείρησης
  • Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα έως Σάββατο ώρες καταστημάτων
Επισκέψεις στον χώρο σας κατόπιν ραντεβού.
 
Μοιράσου το: