Κατηγορίες
Ορθοπαιδικοί
Επίσκεψη Κατ Οίκον
Χειρουργοί Ορθοπαιδικοί
Περιγραφή Επιχείρησης
Ο Ορθοπεδικός Χειρουργός κος Γεώργιος Χριστοδουλάκης, αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή με ΑΡΙΣΤΑ και έλαβε κατόπιν εξετάσεων τον Τίτλο της Ιατρικής Ειδικότητας της Ορθοπεδικής με γνωμοδότηση του Κεντρικού Συμβουλίου Υγείας της Νομαρχίας Αθηνών στις 14/5/2008. Έχει το American College of Surgeons πιστ. Advanced Trauma and Life Support και είναι μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και του Ελληνικού Ιδρύματος Οστεοπόρωσης ΕΛΙΟΣ.
Εξειδικεύεται στη Σύγχρονη Θεραπεία της Αρθρίτιδας και Αθλητικών Κακώσεων Χωρίς Χειρουργείο, με Αυτόλογα Βλαστοκύτταρα MSC, και Βιολογικούς Παράγοντες PRP. Χειρουργεί με τις πλέον Σύγχρονες Τεχνικές Μικρής Τομής, για την αντικατάσταση γονάτων και ισχίων λόγω αρθρίτιδας και τις αθλητικές κακώσεις Αρθροσκοπικά (με οπές 6 χιλιοστών). Έχει περισσότερες από 70 ανακοινώσεις σε Πιστοποιημένα Διεθνή και Ελληνικά Συνέδρια, έχει συμμετοχή σε περισσότερα από 100, και παρακολουθεί αδιάλειπτα όλες τις τρέχουσες εξελίξεις της σύγχρονης Ορθοπεδικής. Είναι επιστημονικός συνεργάτης στις ιδιωτικές κλινικές ΙΑΤΡΙΚΟ ΨΥΧΙΚΟΥ, ΜΗΤΕΡΑ και Διευθυντής στο ΠΕΙΡΑΪΚΟ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
  • Σύγχρονη Θεραπεία Αρθρίτιδας χωρίς εγχείρηση με ΕΝΕΣΙΜΑ ΒΛΑΣΤΟΚΥΤΤΑΡΑ MSC γόνατος, ισχίου, αστραγάλου κ.ά.
  • Σύγχρονη Θεραπεία χωρίς εγχείρηση Τραυματισμών συνδέσμων με ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ (PRP) τενόντων, μηνίσκων, χιαστών, ώμου, αστραγάλου κ.ά.
  • Σύγχρονη Θεραπεία Αυχενικού και οσφυαλγίας με ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΊΑ
  • Ανδρική και Γυναικεία Οστεοπόρωση, σε συνεργασία με επιλεγμένες κλινικές και εξειδικευμένους συνεργάτες (φυσιάτρους, εργοθεραπευτές και φυσιοθεραπευτές)


Αναλαμβάνει την πλήρη κάλυψη των ασθενών από τον ορθό προεγχειρητικό σχεδιασμό την εγχείρηση και τη μετεγχειρητική παρακολούθηση στις κάτωθι επεμβάσεις:

  • Αρθροπλαστική (αντικατάσταση) ισχίου και γόνατος με Τεχνικές Μικρής Τομής
  • Σύγχρονη αρθροσκοπική αποκατάσταση αθλητικών και μη κακώσεων γόνατος, ώμου και ποδοκνημικής (αστραγάλου)
  • Μικροχειρουργική και επεμβάσεις άκρας χείρας και άκρου ποδός (π.χ. Σύνδρομο Καρπιαίου Σωλήνα, παραμορφώσεις δακτύλων κάτω άκρων, ρήξη αχιλλείου)
  • Κατάγματα, Εμβιομηχανικές Διορθωτικές Οστεοτομίες βλαισότητας και ραιβότητας κάτω άκρων.
  • Όλες οι εγχύσεις (ενέσεις) σε τένοντες, συνδέσμους και αρθρώσεις γίνονται με ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ και άμεση οπτική επαφή με ΕΙΔΙΚΟ ΥΠΕΡΗΧΟ ΜΥΟΣΚΕΛΕΤΙΚΟΥ.
  • Δυνατότητα κατ’ οίκον επίσκεψης

Περιοχές που Εξυπηρετεί
Φωτογραφίες
 
 
Ωράριο Λειτουργίας
Τρίτη έως Παρασκευή από 10:00 έως 12:00 κατόπιν ραντεβού
 
Μοιράσου το: