Κατηγορίες
Βελονισμός
Περιγραφή Επιχείρησης
Ο Παναγιώτης Αναγνωστόπουλος σπούδασε ιατρική στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και ειδικεύτηκε στην Εσωτερική Παθολογία, επίσης σε Νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης. Μετεκπαιδεύτηκε στην Επείγουσα Προνοσοκομειακή Ιατρική και υπηρέτησε, για μικρό διάστημα, ως Επιμελητής Β' Στο εθνικό Σύστημα Υγείας.
Εκπαιδεύτηκε στην "Αρτηριακή Υπέρταση", στην Α' Προπαιδευτική Παθολογική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ Θεσσαλονίκης για ένα έτος για θεραπεία και παρακολούθηση των υπερτασικών ασθενών. Επίσης, έχει εκπαιδευθεί και στον βελονισμό με παραδοσιακή κινεζική ιατρική.
Είναι μέλος της "Ελληνικής Ιατρικής Εταιρίας Παχυσαρκίας" καθώς και του "Ελληνικού Ιδρύματος Οστεοπόρωσης". Σήμερα διατηρεί ιατρείο στα Τρίκαλα, όπου ασκεί την κλασική ιατρική παράλληλα με τον κινεζικό παραδοσιακό βελονισμό.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
  • Βελονισμός θεραπεία σε όλο το μυοσκελετικό σύστημα, Οξεία ή χρόνια οσφυαλγία, Αυχενικό σύνδρομο, Χρόνιες αρθρίτιδες, Δισκοπάθειες, Τενοντίτιδες, Οξύς ή χρόνιος μυοσκελετικός πόνος, Μυϊκοί ρευματισμοί, Παραμορφωτική αρθρίτιδα κ.λπ.
  • Αρτηριακή υπέρταση
  • Παχυσαρκία

Στοιχεία Αναζήτησης: Αυχενικο, Ημικρανια, Παχυσαρκια, Καπνισμα, Οσφυαλγια
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Τρίκαλα
 
Μοιράσου το: